Speltips: Helsingborg draw no bet (asian 0) till 1.81 hos Svenska Spel

____________

Ett krisande Helsingborgs IF fick välbehövlig vila när Superettan tog uppehåll. Förhoppningsvis kan man nu komma in med ny energi och komma ur det negativa stim man hamnade i. Skönt med en hemmamatch i återstarten men det är ett bra Östersund som kommer på besök. Hamnade i en negativ trend på tre förluster i rad innan man lyckades gå på vila med en seger. Huserar just nu i mitten av tabellen och det är nog där vi kommer att ha Östersund när säsongen summeras.

Helsingborgs IF laddade upp med Öresundspokalen som sitt genrep. En match mot Helsingör där det blev förlust med 2-0. Viktigast för Helsingborg menade dock Baxter på var att förbereda sig mentalt, taktiskt och fysiskt för matchen mot Östersund. Dessa spelare fick chansen från start:
Kalle Joelsson (K)
Frederik Holst
 - Casper Widell
 - Emil Hellman
 - Simon Bengtsson
- Benjamin Acquah
 - Sumar Almadjed
 - Adam Hellborg
- Amin Al Hamawi
 - Amar Muhsin
 - Erik Ring

Noterbart är att Wilhelm Loeper gjorde comeback efter sin skada. Casper Widell ryktas också om en övergång till Excelsior, men han finns med i matchtruppen mot Östersund. Rasmus Jönsson borta några veckor med en bristning i låret, medan spelare som Dennis Olsson och Andreas Landgren behöver mer tid innan de är fullt fit.

Östersund laddade upp med ett rivalmöte som genrep. Nämligen mot GIF Sundsvall och det slutade med seger. Har under sommaren tappat Chovanie Amatkarijo till NK Istra i Kroatien. Bästa spelaren offensivt som även gjort flest mål under säsongen och alltid utmanar när Östersund kan ligga lågt och mer kompakt. Östersund har ändå varit stabila under våren och kan ta med sig mycket, men tycker fortfarande laget är rätt så uddlöst och det ska bli intressant hur de löser en hel höst utan Amatkarijo.

Förväntad elva (ÖP):
Keita
Weilid- Ghanoum - Rask - Adjoumani
Johnsson - Brendon - Sinyan - Österholm
Kabuye - Stolt

Efter en välbehövlig vila får vi se ett laddat Helsingborg?

Tror Helsingborg fått välbehövliga veckor under uppehållet och kan lägga våren bakom sig. Viktigt att zona ut ur den tunga vårsäsongen och se det från andra perspektiv. Spelmässigt har det absolut inte sett bra ut men det finns ändå kvalitet hos spelarna och de ska verkligen inte husera på nedflyttningsplats. Det är dags att börja plocka poäng och nu tror jag Baxter kunnat förbereda laget med nya taktiska direktiv.

Speltips: Helsingborg draw no bet (asian 0) till 1.81 hos Svenska Spel
This is the stats tab
This is the post tip