Den här Helsingborgsettan tycker jag känns väldigt bra...

Förra säsongens sensation – Skövde AIK – är i år slnderlästa. Nu vet alla om att det skickas långt, krigas om andrabollar och man ständigt måste se upp med dom långa inkasten. Den fotbollen är inte vägvinnande längre, vilket vi också ser på Varberg i Allsvenskan som spelar ungefär likadant.

Till den här matchen har Skövde en tung avstängning då en av seriens bästa målvakter – Markus Fröjde – är avstängd. Det är ett tungt avbräck. Reservern David Engelbrektsson är just en reserv. Man saknar så klart förra säsongens stora utropstecken Jack Cooper Love (var utlånad från Elfsborg). Utan Cooper Love harman ingen som kan vinna matcher på egen hand.

Helsingborgs IF saknade tio gubbar senast, men trots det svarade man för en stark andra halvlek och var på vippen att sno med sig alla poängen.
Nu återfår man några spelare. Helt klart är att duon Frederik Holst och Benjamin Acquah återkommer från avstängning. Det betyder så klart mycket att få in två spelare med pigga ben i jumbomötet. Men spelare som Philip Rejnhold och Wilhelm Loeper är på väg tillbaka.

Vinsten kommer här!

Med tanke på hur Helsingborg tog sig an en svår bortamatch med tufft trupplöge senast så tror jag att vinsten kommer här.
Nu återkommer som sagt spelare samtidigt som seriens sämsta lag saknar sin kanske viktigaste pjäs.
Ettan är klart sund!
Liras till runt 1.75 hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip