Toppmöte i danska andradivisionen på måndagskvällen och detta mellan Helsingør och Fredericia. Jag har en idé om att denna match ska ha goda möjligheter att bli en målrik sådan och väljer därför att kliva in på över 2,5 mål.

Hemmalaget har hittills spelat in 29 poäng på 14 matcher och är inför den här matchen tabelltvåa, två poäng bakom serieledande Hvidovre IF, men då med en match mindre spelad också.
På hemmagräs har Helsingør tre vinster och tre oavgjorda och detta med 14-8 i målskillnad, så på deras hemmaplan är de helt enkelt inte lätta att besegra.
Ser vi till vad Helsingør presterat på hemmaplan i deras fem senaste så har de bara en seger tre oavgjorda och en förlust. Förlusten kom dock i cup-sammanhang då Odense vann här med 3-0.
Värt att poängtera är dock att alla fem gått över 2,5 mål!

Fredericia som gästar är just nu tabellfyra. De har precis som motståndarna spelat in 29 poäng på 14 matcher och kan även dem gå upp i serieledning vid händelse av seger här.
Bortalaget har en total målskillnad på 26-17 efter 14 matcher och som enbart bortalag har de 14-10 på sju matcher där de vunnit fyra, kryssat i två och förlorat en.
Senast lagen möttes agerade Fredericia hemmalag och då vann Helsingør med 4-2. Gången innan det, då var det Helsingør som agerade hemmalag och då vann hemmalaget med 2-1.

Jag tror att även denna match har goda chanser att bli en målrik sådan då det är viktiga poäng på spel, så att det bjuds på minimum tre mål mellan två lag som jagar serieledning är taget!

SPELTIPS
Över 2,5 mål till priset 1.62 hos Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip