Vinberg vann bara med 1-0 mot jumbon igår och spelade hittade inte hem. Men tar nya tag i samma serie idag.

Helsingborgs Akademi-Lindome spelar i eftermiddag där 3 mycket viktiga poäng står på spel.

2. Lindome GIF 16 8 4 4 38-23 15 28
10. Helsingborgs IF Akademi 15 6 4 5 26-20 6 22

Skiljer 8 placeringar i tabellen men bara 6 poäng mellan lagen. En väldigt jämn serie där alla slår alla.

Lindome GIF kommer från 2-2 hemma mot Högaborg. Man ledde med 2-0 i paus och hade allt under kontroll. Fick en straff emot sig i början av andra och man tappade kontrollen över matchen. Innan dess mötte man jumbon Laholm, där man vann enkelt med 5-1.

Helsingborgs Akademi är ett lag som blandar och ger. Man har höga toppar och låga dalar. Eftersom det är ett juniorlag är målet för killarna i laget att få ett kontrakt med Helsingborgs IF. Det gör också att startelvan ser nästan alltid olika ut. Till dagens match så har en hel del spelare lämnat i sommar. Lucas Ohlander som varit kapten har lämnat för Västerås SK(div 1). Jesper Lundborg har flyttat till USA, för att studera. 2 till har lämnat som mest fått hitta en skön plats på bänken. Dessa två har dock hoppat in en del och stått precis utanför elvan. Det slutar dock inte där med spelare som är borta till dagens match. Jonathan Olsson har blivit uppflyttad till Helsingborgs IF så han medverkar ej i dagens match. Även målskytten Max Svensson kommer inte spel då han var uttagen i gårdagens match mellan AIK-Helsingborg i Allsvenskan.
Helsingborg har spelat en match efter uppehållet och den förlorade man mot Tenhult med 2-1.

Bra form på Lindome mot ett Helsingborg som inte kommer till spel med tongivande spelare, ser jag som bra chans för Lindome att åka hem med alla 3 poäng.

Jag spelar Lindome asian 0.0, pengarna tillbaka vid kryss, @1.925 4/7u på bet365 . Finns raka tvåan @2.60 om man hellre vill spela det.

This is the stats tab
This is the post tip