bet365 livestreamar matchen.

På Telia 5G -areena i Helsingfors, Finland, spelas en tuff match mellan HIFK och gästerna Mariehamn. Marknaden har gästerna Mariehamn som en liten favorit, till cirka 2,30 i odds. HIFK har fått en dålig inledning på säsongen medan Mariehamn har fått en bra start med tre vinster på fem matcher. Det mest anmärkningsvärde är att Mariehamn har gjort hela 13 mål på dessa fem matcher. HIFK är alltid hemmastarka så det ska inte erbjudas nästan dubbla pengar på att båda lag gör mål i matchen.

Efter att ha fått en dålig start ligger HIFK näst sist i tabellen. Dock har laget endast spelat fem matcher i Veikkausliiga medan ett fåtal andra lag är redan upp i sex och sju spelade matcher. Starten har likaväl inte varit till belåtenhet, eftersom HIFK har en seger, en oavgjord och tre förluster. Laget har haft problem med målskyttet och gjort tre mål på dessa fem matcher, men på hemmaplan är de starka och brukar leverera. Nästa motståndare passar dem mycket väl, med tanke på den offensiva spelstilen.

Mariehamn har också spelat fem ligamatcher men gjort det med bravur. De är fyra i tabellen, endast två poäng upp till toppen, i skrivandets stund. Det som har imponerat stort är deras anfallsrika spel, där Mariehamn har spottat in mål direkt från starten. Givetvis har en hel del bakåtmål kommit in på bekostnad av denna tokoffensiv, men i slutändan har det ändå varit ett framgångsrikt recept för laget, som vägrar gå ifrån den lyckosamma spelstilen. Se nedan samtliga matcher hittills.

Veikkausliiga: 1/5, 2019
Mariehamn 3 - 4 KuPS

Veikkausliiga: 25/4, 2019
Kokkola 0 - 4 Mariehamn

Veikkausliiga: 20/4, 2019
Mariehamn 2 - 0 Rovaniemi

Veikkausliiga: 15/4, 2019
FC Honka 1 - 3 Mariehamn

Veikkausliiga: 8/4, 2019
HJK 2 - 1 Mariehamn

I den senaste matchen hemma hade Mariehamn en 3 - 0 ledning i paus, men släppte in hela 4 mål i den andra halvleken mot KuPS. Det visar verkligen att försvarsspelet är inte i takt och det kommer att bli svårt borta mot HIFK att hålla nollan. HIFK och Mariehamn har mötts i cupen för två månader sedan och då vann Mariehamn mötet med hela 3 - 0 på hemmaplan. När HIFK får spela hemma är chanserna stora att de kommer att sätta dit åtminstone ett mål, speciellt när Mariehamns försvar inte är på topp.

Därmed finner jag ett värde i att båda lag gör mål och lägger ett spel till 1,95 i odds på utfallet.

Själva oddset 1,95 på att båda lag gör mål i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Preliminär startelva - HIFK:
Arnold Origi Otieno, Hassan Sesay, Hannu Patronen, Tero Maentylae, Riku Selander, Jakob Masloe Dunsby, Toro, Joel Mattsson, Xhevdet Gela, Nikolas Saira & Kevin Larsson.

Preliminär startelva - Mariehamn:
Oskari Forsman, Aapo Maeenpaeae, Robin Buwalda, Rick Ketting, Dylan Murnane, Keaton Isaksson, Daniel Sjoelund, Robin Sid, Hampus Loenn, Aristote Mboma & Riku Sjoeroos.
---

This is the stats tab
This is the post tip