bet365 livestreamar matchen.

Äntligen är den tyska Bundesliga tillbaka, där samtliga matcher tills vidare spelas inför tomma läktare. Denna faktor tar helt bort "den tolfte spelaren" på fotbollsplanen, som är fansen - som kan bära hemmalaget framåt och höja dem en nivå. Detta är något som Hoffenheim hade behövt när Hertha Berlin kommer på besök. Efter 25 spelade omgångar har Hoffenheim sju poäng fler i tabellen än Hertha Berlin, men jag anser ändå inte att Hoffenheim är det bättre laget utan att detta är en helt öppen match.

Överlag är det svårt att veta var vi har lagen, spelarna och formen efter ett uppehåll på över två månader. Däremot tvivlar jag på att filosofin har ändrats så mycket under den långa vilostunden. Hoffenheim är ett lag som tar chanser och brukar gå på vinst eller förlust. Detta speglas i att de har vunnit bara fem av sina tretton hemmamatcher den här säsongen och förlorat sju utav dem (och kryssat en gång). Hoffenheim har haft bekymmer med att vinna och spelade fem raka matcher utan vinst innan uppehållet.

Det är verkligen inte enkel motståndare som Hoffenheim tar sig an, då Hertha Berlin dels hittade en bra form innan Coronan och dels har spelat bra på bortaplan. Hertha Berlin har bara fyra förluster på tolv bortamatcher, så de är tuffa att möta och svåra att bryta ner. Det har verkat som att deras spelstil passar bättre för bortspel. De fem senaste bortamatcher har slutat med två kryss mot Eintracht Frankfurt och Dusseldorf och tre segrar över Bayer Leverkusen, Wolfsburg och Paderborn - och ingen förlust.

Då Hoffenheim har haft bekymmer med att ta tre poäng i sina senaste matcher haft jag svårt att se dem som favoriter mot Hertha Berlin, som i sin tur är skickliga i sitt bortaspel. I mitt tycke är det jämnt skägg mellan lagen och sannolikheten lika stor att detta möte slutar hur som helst. Då marknaden har Hoffenheim som favoriter finns det ett värde i att Hertha Berlin plockar poäng, genom att spela oavgjort eller vinna matchen. Så det blir ett spel på asiatiskt handikapp - 2 asian hcp +0,5 (X2).

Speltips Hoffenheim vs Hertha Berlin:
2 asian hcp +0,5 - odds 1.68 hos bet365 .

---
Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Hoffenheim:
Oliver Baumann, Benjamin Hübner, Kevin Akpoguma, Stefan Posch, Florian Grillitsch, Robert Skov, Dennis Geiger, Sebastian Rudy, Pavel Kaderabek, Andrej Kramaric & Christoph Baumgartner.

Preliminär startelva från Sportsgambler.com - Hertha Berlin:
Thomas Kraft, Lukas Klunter, Niklas Stark, Jordan Torunarigha, Marvin Plattenhardt, Marius Wolf, Santiago Ascacibar, Per Ciljan Skjelbred, Maximilian Mittelstädt, Krzysztof Piatek & Matheus Cunha.
---

This is the stats tab
This is the post tip