Pep Guardiola ska försöka studsa tillbaka i Champions League denna tisdagskväll. Jag tror på en svängig och fartfylld match – som oftast när fjolårets mästare spelar.

Tabell:
1. Lyon 1 1 0 0 +1 3p W
2. Hoffenheim 1 0 1 0 0+ 1p D
3. Shaktar Donetsk 1 0 1 0 0+ 1p D
4. Manchester City 1 0 0 1 -1 0p L

Det är troligtvis inte många som hade gissat att gruppen skulle se ut såhär efter första omgången – ett som är säkert är att tabellen nästintill kommer att vändas upp och ner. Iallafall när det kommer till Citys placering. "The Citizens" kommer avancera vidare från denna grupp, det är ett som är säkert.

Hoffenheims inledning på säsongen har varit lite gott & blandat. Två vinster, ett kryss och tre förluster resulterar i sju poäng på sex matcher. Förlorade i helgen mot Leipzig med 2-1.
Inledde CL-äventyret med 2-2 borta mot Shakhtar Donetsk. Tappade ledningen med bara några minuter kvar av matchen.

Manchester City inledde gruppspelet med en riktigt plattfall. Hade större delar av bollinnehavet mot Lyon men inviduella misstag och flera bolltapp blev avgörande. Delph skulle till exempel bara rensa bort en boll framför mål men missade bollen totalt. Det tog Fekir till vara på och placerade in 0-2.
City har sedan den förlusten inte släppt in ett enda mål: 0-5 mot Cardiff, 0-3 mot Oxford (cup), 2-0 mot Brighton. Som ni ser är det inget tufft motstånd. Mer på spel ikväll också.

Har lite skadebekymmer inför kvällens match. Hoffenheim kan få klara sig utan mittfältarna Dennis Geiger och Nadiem Amiri. Även försvararen Benjamin Hubner osäker, en kamp mot klockan där.

City saknar fortfarande Eqliaquim Mangala, Benjamin Mendy, Kevin De Bruyne och Claudio Bravo.
Det kommer även rapporter på att Aguero har känningar i foten, därav han byttes ut tidigt i senaste matchen mot Brighton. Finns gott om spelare som kan täcka upp.

Manchester City är ett oerhört bra lag när det verkligen gäller, laget kommer inte göra samma misstag som mot Lyon. Nu gäller det. Hoffenheim ska dock inte underskattas, har ett mycket spännande mittfält som kan såra de flesta lagen. City måste framåt för att sina tre poäng, vilket jag tror de fixar. Men risken för att läcka en balja eller två är stor!

SPEL: Över 2,5 & Både lagen gör mål till 1.80x
Hos bet365 – 1/5 units

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip