Två klubbar som fick stryk i den första omgången.

Förra säsongen
Hoffenheim - Werder Bremen 0-1
Werder Bremen - Hoffenheim 1-1

* Under 2,5 mål i de fem senaste mötena mellan klubbarna

Premiären
Frankfurt - Hoffenheim 1-0
Werder Bremen - Fortuna Düsseldorf 1-3

Vi har ett hemmalag i Hoffenheim som föll i en tät match mot Frankfurt och ett Werder Bremen som floppade får man säga i sin hemmapremiär mot Düsseldorf. Ett Bremen som saknar Ludde Augustinsson som fortfarande är skadad och som framförallt förväntas sakna kreatören Milot Rashica i den här matchen. Jag tror att Bremen kommer hit för att spela smart. Man har en sex-sju man på skadelistan och åkte på en tuff smäll som sagt i premiären där man släppte in tre mål. Det kommer behöva göras åtgärder i försvaret för att det inte ska rinna iväg på samma sätt här.

Det brukar vara jämna matcher mot just Hoffenheim. Förra säsongen slutade motsvarande möte 0-1 och matchen i Bremen 1-1. Fem senaste matcherna mellan klubbarna har faktiskt alla gått under 2,5 mål och med tanke på Werder Bremens problem och svåra skadeläge så tror jag på en tät match även här. I alla fall om gästerna får välja. Hoffenheim föll med 0-1 borta mot Frankfurt och visade heller inte upp någon strålande offensiv fotboll så här i början av säsongen. Det lär bli en fysisk match.

Preliminära elvor (Whoscored)

Hoffenheim (3-5-2) Baumann - Posch, Hubner, Vogt - Kaderabek, Samessekou, Grilltsch, Rudy, Zuber - Grifo, Bebou

Saknar: Kramaric

Werder Bremen (4-4-2) Pavlenka - Selassie, Moisander, Toprak, Friedl - Eggestein, Sahin, Klaassen, Osako - Füllkrug, Eggestein

Saknar: Rashica, Bartels, Augustinsson, Langkamp, Veljkovic, Bergfrede

SPELTIPS
Jag spelar under 3,5 mål till 1.68 hos LeoVegas (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip