Höllviken välkomnar Jönköping ner till Skåne för att spela om tre poäng i herrarnas SSL.

Höllviken har börjat säsongen med två vinster samt två förluster. Tog en mycket viktig seger borta mot Växjö i veckan med 7-6.
Höllviken är ett lag som jag tror kommer ha svårt att nå ett slutspel men ska inte vara direkt hotade utav att åka ner. Man har några spelare i detta lag som verkligen sticker ut. Tänker främst på Johannes Wilhelmsson som håller hög klass. Även Christoffer Andersson och Pontus Karlsson behöver leverera framåt för att Höllviken ska fortsätta med att vinna matcher.

Jönköping har haft en tung inledning på säsongen. Är det enda laget som fortfarande inte har tagit en poäng än. Jönköping har ett ungt lag och är ett lag som är ganska roliga att kolla på om man vill se fartfylld innebandy. Laget tvekar inte att gå rakt mot mål men det som behöver bli bättre defensiven. Jönköping har släppt 32 mål i baken på de fyra matcherna man spelat och i den takten så vinner man inte många matcher.

Jag tror vi kommer få en rolig match att se på, där offensiven kommer vinna över defensiven. Båda lagen gillar att ställa om fort och när lägen ges så går man snabbt på mål.

Jag spelar över 10,5 mål @1.85 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip