"Svensklaget" St Pauli reser till Kiel.

Senaste möten
St Pauli - Holstein Kiel 2-1

Holstein Kiel - St Pauli 2-1
St Pauli - Holstein Kiel 0-1

BUNDESLIGA 2
9. Holstein Kiel 20 7 6 7 32:31 27
15. St. Pauli 20 5 7 8 25:27 22

Holstein Kiel hemma
9 2 4 3 12:14 10

Formen
F, O, O, O, V

Senaste match
Karlsruher - Holstein Kiel 0-2

St Pauli borta
9 0 4 5 8:16 4

Formen
F, V, V, F, O

Senaste match
St Pauli - Stuttgart 1-1

I St Pauli har vi både Sebastian Ohlsson, ex Blåvitt, och Viktor Gyökeres som kämpar för att vända på klubbens risiga tabelläge. Just nu är man precis ovan nedflyttningsstrecket och en grej som varit helt under isen är bortaspelet. Där är St Pauli än så länge utan seger trots att man haft nio matcher på sig. Kommer senast från 1-1 mot Stuttgart, hemma, vilket är ett bra resultat mot ett bra lag. Men dessa enpoängare gör inte så mycket för tabellpositionen. Hemmalaget Holstein Kiel ligger bättre till i Bundesliga 2. Med fem poängs marginal före St Pauli så ligger laget på en betryggande niondeplats. Det vill säga mitt i tabellen som innehåller 18 lag. St Pauli har använt hela 33 spelare den här säsongen och det är mest i ligan.
Detta är ett nordtyskt derby så räkna med en del hårda nypor. Kiel kommer från en skön seger borta mot Karlsruher och har nu fyra raka matcher i ligan utan förlust. Jag tror inte att man torskar denna heller. Däremot ser jag klar risk för oavgjort. Ett resultat jag tror båda är bekväma med. Men mitt spel blir underspelet här då jag tror på mer kamp än skönspel. Laget som tar ledningen kommer vara nöjda med den och inget av dessa två lag har sprutat in mål i början på året.

Preliminära elvor (Whoscored)

Holstein Kiel (4-2-3-1) Gelios - Neumann, Thesker, Wahl, Bergh - Muhling, Meffert - Özcan - Lee, Iyoha, Reese

Saknar: Dehm, Sander
Osäkra: -

St Pauli (4-2-3-1) Himmelmann - Ohlsson, Buballa, Oestigard, Zander - Buchtmann, Benatelli - Miyaichi, Gyökeres, Sobota - Veerman

Saknar: Lawrence, Avevor, Conteh
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag spelar under 3 mål asian hcp goal line (pengarna åter vid exakt tre mål) till 1.65 hos 888sport , Unibet , Casumo eller LeoVegas (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip