Horsens är obesegrat hemma och Midtjylland har tappat spelare i fönstret. Finns skrällchans här.

Senaste möte
Midtjylland - Horsens 4-2

Horsens - Midtjylland 1-0
Horsens - Midtjylland 1-5

SUPERLIGAN
1. Midtjylland 19 14 2 3 48:23 44
5. Horsens 19 6 9 4 25:27 27

Horsens hemma
9 4 5 0 14:7 17

Formen
F, O, O, F, V

Senaste match
Horsens - Esbjerg 1-2 (träningsmatch)

Midtjylland borta
9 5 1 3 17:12 16

Formen
F, V, F, O, F

Senaste match
Midtjylland - Guangzhou 1-2 (träningsmatch)

Ingen har nog missat att Midtjylland sålt sin anfallsstjärna Alexander Sørloth till Crystal Palace. Den största transfern någonsin från Danmark och den största transfern någonsin för en norsk spelare - en transfer som gick på över 100 miljoner kronor.

Även breddspelare som Kroon, Romer och Borring är borta. Wingbacks Rasmus Nissen och Filip Novak är inte kvar heller. Man har en del intressanta nyförvärv men så här i omstarten så är det ju långt ifrån säkert att allt stämmer från början.

Horsens är obesegrat på hemmaplan och är ett tungt lag att möta. Ett grislag. Mycket längre pastejer och kamp. De är defensivt skickligt och har spets framåt. Jag har inga problem att se en skräll här, samtidigt är Midtjylland det bästa laget i Danmark när serien vänder.

Nöjer mig med ett halvtidsspel som jag tror har bra chans när ett matchotränat Midtjylland ska möta ett hårt arbetande och cyniskt Horsens.

Artem Dovbyk är en ung ny anfallare för Midtjylland, men ukrainaren kommer inte vara med i den här matchen.

Bubacarr Sanneh lämnade Horsens försvar för Midtjylland och Jonas Borring lämnade Midtjylland för Horsens. Så detta blir intressant på många sätt.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

AC Horsens (4-4-2): Joronen - Frantsen, Juel Andersen, Ludwig, Kortegaard, - Nymann, Thorsen, Okosun, Borring - Hansson, Finnbogason

Avstängd: Tshiembe
Saknar: Jeppe Mehl

FC Midtjylland (3-4-3): Hansen - Hansen, Sviatchenko, Sanneh - Døhr Thychosen, Poulsen, Drachmann, Dal Hende - Wikheim, Onuachu, Duelund

Avstängd: Sparv

SPELTIPS
Spelar Horsens 1X i halvtid till 1.67 hos Coolbet (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip