Derby mellan Horsens och Vejle!

SUPERLIGAN
8. Horsens 7 2 3 2 6:9 9
12. Vejle 7 1 3 3 7:11 6

Horsens hemma
3 0 3 0 3:3 3

Formen
V, O, F, O, F

Senaste match
Nordsjälland - Horsens 0-1

Vejle borta
3 0 2 1 2:4 2

Formen
F, F, O, F, O

Senaste match
Vejle - OB 0-2

Gästerna Vejle är nykomlingar och öppnade säsongen galet starkt. Brassen Alan Sousa öste in mål och poängen trillade in. 3-1 mot Hobro i premiären, 1-1 borta mot Bröndby och 1-1 hemma mot AGF. Sen har det gått tyngre. Sista fyra matcherna har man bara en pinne, 1-1 borta mot den andra nykomlingen Vendsyssel. Nu har man två raka 0-2-torsk mot Nordsjälland och OB. Entusiasmen tycks ha lagt sig hos spelskickliga Vejle som nu får börja grisa lite mer för att hitta tillbaka till vinnarspåret. Man har nog blivit lite lättlästa på sistone och jag tror att man kommer gå tillbaka ett steg och spela mer för att säkra, växa in i matchen.

Horsens är ett tufft motstånd. Hemmalaget är tunga att möta, ett köttarlag, som kanske inte är det roligaste att titta på. Har en gedigen trupp men saknar spets. På sju omgångar har laget bara gjort sex mål och med tanke på det är det ju starkt att ha ens nio poäng. Fortfarande har ingen vass anfallsförstärkning kommit in vilket laget lider av. Båda lagen kommer närmast ordinarie den här fredagskvällen. Jag tror på en jämn och tät match med mycket fysiskt spel då det är ett lokalderby. Viktigt med poäng här i en match som ingen vill förlora.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

AC Horsens (4-4-2): Delaj - Nymann, Nielsen, Reese, Kortegaard - Frantsen, Nilsen, Jacobsen, Hansson - Qvist, Skytte

Vejle Boldklub (4-2-3-1): Bajza - Memija, Lauritsen, Greve, Davidsen - Madsen, Ramadani - Sousa, Schoop, Mucolli - Nilsson

SPELTIPS
Jag spelar under 2,5 mål i matchen till 1.72 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip