Speltips: Sandviken rak seger till 1.75 hos bet365 .

HTFF tar emot Sandviken på hemmaplan under torsdagskvällen innan vi tar midsommar. Två lag med helt olika ingångsvärden till den här matchen där bortalaget Sandviken fortsätter hänga på i toppen, medan HTFF behöver bryta den brutala trenden man är inne i.

Hammarby TFFs säsong, som fick en kanonstart med sex raka segrar efter premiärförlusten mot Boden, har nu tvärvänt. Nu står man istället på fem raka förluster och ett lag i fritt fall. Det har läckt defensivt och det har gjorts ett mål på de fyra senaste matcherna. Senast mot United IK Nordic såg det faktiskt bra ut när man gjorde 1-0, men matchen slutade till slut 1-3 vilket känns rätt talande för vart HTFF står just nu.

Topplaget Sandviken

Men nu, Sandviken. Sandviken var enligt mig en av tre favoriter att vinna Ettan Norra i år. Tillsammans med Dalkurd och till viss del Vasalund såg jag Sandviken som det starkaste laget, och att det nu är dags för Sandviken att ta det där sista klivet ur Division 1.

Jag tycker att man kanske har underpresterat en aning i vissa matcher i år, men jag känner samtidigt att man ser så tunga ut som jag trodde man skulle. Förlusten mot Sollentuna och krysset mot Piteå är exempel på sådana underprestationer, men i grunden är detta ett lag som ska och kommer vara med om slåss om de två platserna högst upp.

Senast jag rekade Sandviken var i den senaste omgången när man ställdes mot Karlstad på bortaplan. Det slutade med en 2-1 seger, och i den reken bollade jag upp deras superfina bortafacit. Det facitet är fortfarande intakt. SJU av sju segrar hittills på bortaplan är makalösa siffror, och med den statistiken i ryggen känns mitt spel superbra här.

Sandviken är det bättre laget i grunden, det tvekar jag inte en sekund på. Lägger man därtill HTFFs form och Sandvikens facit på bortaplan tar jag Sandviken till 1.75 hos bet365 utan att blinka!
This is the stats tab
This is the post tip