Speltips: HTFF asian -1,5 till 2.150 hos bet365 .
—-
Det har blivit dags att vända blickarna mot Ettan Norra igen och denna gången när HTFF tar emot Sollentuna.

Hemmalaget HTFF har inlett den här säsongen på ett väldigt fint sätt. Vid seger i det här mötet med Sollentuna kliver man upp på tredjeplats i tabellen. Man har en fin offensiv som gör en hel del mål, men kanske är det trots allt defensiven som imponerat mest hittills iår. Endast 8 insläppta mål på de inledande 10 matcherna, vilket är bäst i serien hittills.

Sollentuna ligger just nu på en sjundeplats. Efter en väldigt svag inledning på säsongen har man nu lyckats gå obesegrade i sju raka matcher. Man har dock kryssat 4 av dessa sju matcher, men trots allt starkt att inte förlora.
Vad som dock bör nämnas runt Sollentunas senaste matcher är att motståndet varit väldigt beskedligt, då man endast mött ett lag på den övre halvan av tabellen under dessa 7 matcher man gått obesegrade.

HTFF ett par nivåer bättre

Jag tycker även att Sollentuna har haft en hel del medstuds den senaste tiden och faktiskt fått med sig lite väl många poäng.
När man mötte lag på den övre halvan av tabellen i början av säsongen hade man det väldigt tufft, och jag tror man kommer få det tufft mot ett väldigt bra HTFF.

HTFF har imponerat stort på mig hittills den här säsongen. Man spelare en väldigt rolig fotboll att se på och utöver den redan nämnda defensiven har man en offensiv som aldrig slår av på takten. Oavsett om man leder med 1 eller 2 bollar fortsätter man gasa.

Det är enligt mig en rätt klar skillnad mellan dessa lagen i kvalité vilket jag inte kan se förbi.
Kommer HTFF upp i nivå är man i min mening ett par nivåer bättre än detta Sollentuna, och då bör man vinna med minst 2 bollar. HTFF asian -1,5 till 2.150 testas hos bet365 under tisdagskvällen!

This is the stats tab
This is the post tip