Ö2,5 & bägge lagen gör mål spelas i Hudds-Arsenal.

Säsongsavslutning och avtackning av Wenger. Inget av lagen har något att spela för direkt. Arsenal slutar sexa oavsett resultat och för Huddersfield är bara en fråga om det blir plats 15, 16 eller 17.

Därmed: Räkna med en öppen avslutningsmatch med fokus på underhållning snarare än försvar. Den här matchen hade nog haft goda förutsättningar att lösa mitt spel oavsett, men med tanke på att det är liga-avslutning känns det extra bra. Huddersfield har under säsongen ofta uppträtt defensivt och disciplinerat mot topplagen - ta bara de två sista matcherna (0-0 mot City och 1-1 mot Chelsea). Här tror jag de släpper lite på handbromsen och siktar på att bjuda hemmafansen på en bra avslutning.

Och Arsenals bortaspel ja. Släppt in mål i nio raka bortamatcher i PL - i sju av dessa har de släppt in minst två. I den här matchen saknar de Koscielny och även Mavropanos, som sett ganska intressant ut som ittback såhär i slutskedet av säsongen. Ett mittbackspar med Mustafi och Holding skrämmer ingen direkt. Så nog kan Huddersfield göra mål här. Offensivt saknas såklart Özil igen, men Aubameyang, Lacazette, Ramsey och Mkhitaryan har ju mål i sig ändå.

Så ja, tror bägge lagen nätar här och 1-1 tror jag inget lag är särskilt nöjda med i en liga-avslutning.

1-3?

This is the stats tab
This is the post tip