Huddersfield Town, tabelltrea i The Championship, tar emot tabelljumbon Barnsley under fredagskvällen och här rekar jag rak hemmaseger till 1.68 hos Unibet / LeoVegas / 888sport.

Hemmalaget på John Smith's Stadium kliver in i denna fredagsmatch med en favoritstämpel på sig att leverera. Huddersfield är nämligen fortfarande med i racet om en direktplats till Premier League nästa säsong då de just i detta nu har fyra poäng upp till tabelltvåan Bournemouth. Viktigt att poängtera i detta sammanhang är dock att Bournemouth står på 41 matcher spelade och "Hudds" har hunnit med 43 matcher.

Gästande Barnsley då, vad finns det att säga om dem? Gästerna har skrapat ihop 30 poäng på hela säsongen och med den poängskörden är man inte bättre än tabelljumbo. Gästerna har levererat totalt sex segrar under hela säsongen och lägg därtill tolv kryss och hela 24 förluster. Målskillnaden för Barnsley är blygsamma 31-62. Som bortalag har de förlorat 15 av 21 matcher och som enbart bortalag är målskillnaden 14-38.

Min teori inför avspark är att gästerna inte bör eller ska räcka till här heller. Oddset som Unibet / LeoVegas / 888sport erbjuder på rak hemmaseger är generöst och det hugger jag på!

SPELTIPS
Huddersfield vinner matchen till 1.68 hos Unibet / LeoVegas / 888sport.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Nu går vi för 13 rätt på Stryktipset!
This is the stats tab
This is the post tip