Huddersfield har lyft.
Efter tagit tre ynka poäng på första tio matcherna har man plockat sju pinnar på sista tre omgångarna.
Fulham (h) 1–0
West Ham (b) 1–1
Wolverhampton (b) 2–0

Hudds har med andra ord formen helt på topp och i princip inga tyngre skador.
Backlinjen är mer än väl samspelt med tre centrala försvarspjäser i tysken Schindler, franske Kongolo samt danske klippan Jørgensen.
Även centralt på mitten finns det en mycket samspelt trojka i Jonathan Hogg, Philip Billing samt Austrailens VM-spelare Aaron Mooy (borde spela i en bättre klubb).
Längst fram har det sett trubbigare ut, men jag tror att det lossnar när som för spelare som Mounié och Pritchard. Kapaciteten är det i alla fall inget fel på.
Så Hudds är samspelt, i slag och trivs hemma på The John Smith's Stadium.

Gästande Brighton är som vanligt uselt på bortaplan – tagit fyra poäng på sju bortamatcher. De fyra pinnarna har efter stort flyt tagits mot Newcastle (1–0) och Southampton (2–2 satte straff på stopptid). Så med lite stolpe-ut kunde poängutdelningen faktiskt varit ännu sämre.
Man har ett blytungt avbräck till dagens match då centrala viktiga innermitten Dale Stephens (10/0) är avstängd. Även yttern, kreative iraniern Jahanbakhsh saknas för Brighton.

Jag tycker att Huddersfield ska ha fin chans att mala ned Brighton här och när vi nästan får 2.50 i odds för raka ettan av bet365 , Goliath eller OHMbet måste jag bara spela.

This is the stats tab
This is the post tip