Kvällsmatchen från Premier League står Huddersfield - Liverpool för.

Huddersfield är ett av tre lag som ännu inte vunnit den här säsongen. Laget spelar en rätt så rolig fotboll - för att vara ett bottenlag. Man vill spela boll men har väl inte riktigt kvalitén för det. Det syns rätt tydligt när man ser i resultatlistan. Det är förlust så fort laget möter bättre motstånd, där spetsen i offensiven är vassare än vad Huddersfield har. Som senaste hemmamatchen mot Spurs, där man vann bollinnehavet och hade nästan lika många skott som Spurs, men förlorar tillslut ändå matchen.

Liverpool har varit hårt matchande på slutet, och landslagsuppehållet kom lägligt för Klopp. Det var en blek match mot Man City på hemmaplan och likaså mot Napoli i Champions League tidigare den veckan. Men två veckors uppehåll har gjort Liverpool-spelarna gott, och det bör innebära ny energi som laget behöver.

Trodde vi skulle få en något högre lina på detta spelet. Liverpool är utvilat och efter att inte ha vunnit på fyra raka matcher så bör man sätta fart på detta direkt. Huddersfield lär dock inte vara sena på att försöka bjuda upp och jag tror man kommer göra sin del av skotten.

Jag spelar över 23,5 skott @2.00 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip