Dags för en seger för Liverpool?
Ja, jag tror faktiskt det. Trots de offensiva skadorna som laget sitter på. Huddersfield står för motståndet och det här är alltså ett lag som ännu inte har gjort mål på hemmaplan. Hänger du på?
Läs gärna mer nedan.

Tabell:
3. Liverpool 8 6 2 0 15/3 20p W W W W D D
18. Huddersfield 8 0 3 5 4/17 3p D D L L L D

Toppen mot botten. Ja, det kan man lugnt säga.
Liverpool har en tyngre period bakom sig. Vinstlösa i de fyra senaste matcherna, i alla tävlingar. Två raka kryss i ligan. Förvisso mot Chelsea och Manchester City.
Men nu tror jag det är dags för en redig seger. Om Liverpool inte hade haft skador på några offensiva pjäser så hade jag spelat på en handikappspel här.
Men nu är det så att Mane, Milner, Salah, Lallana, Keita och van Dijk har dragits med skadekänningar under uppehållet. På dagens presskonferens sa Jürgen Klopp att van Dijk är redo för spel. Även att Mane, Salah och Milner ska ha tränat tidigare. Keita är den enda som definitivt missar. Tror att även Mane kommer missa/vilas, svårt att spela med en fraktur på handen. Återstår att se, lovar inget.

Huddersfield är inte direkt något gäng som får bena på motståndarna att börja skaka. Vem är det som ska tänkas göras det framåt? Depoitre, Pritchard eller Parra? Eller kanske mittbackarna Zanka och Schindler som delar förstaplatsen i den interna skytteligan? Nej, Huddersfield chanser för att säkra kontraktet ligger i januaris transferfönster, för det här ser riktigt illa ut.
Fyra gjorda mål på totalt åtta matcher, varav inget på hemmaplan. Huddersfield har alltså misslyckats med att göra mål på hemmaplan i de sex senaste matcherna. Är det ett skämt eller?

Liverpool har bara släppt in tre mål i ligan såhär långt och att då få 1.83 på att de vinner och håller nollan borta mot Huddersfield – det tar jag.

Spel: Liverpool vinner och håller nollan
1,5/5 – Hos bet365

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip