Huddersfield spelar en av säsongen tuffaste matcher i eftermiddag när serieledarna kommer på besök.

Lagens tre senaste matcher.

Bournemouth - Hudds 4-0
Hudds - West Brom 1-0
Liverpool - Hudds 3-0

City - Feyenoord 1-0
Leicester - City 0-2
City - Arsenal 3-1

Huddersfield spelar ett annorlunda spel i jämförelse med hur många andra nykomlingar tar sig an Premier League. På hemmaplan vill man sätta press på motståndarna och inte bara backa hem och försöka försvara 0-0. Mot Tottenham blev det pannkaka av allt ihop när Tottenham löste pressen enkelt och hade avgjort den matchen innan matchminut 25. Kollar vi på matchen mot United så tog man viktiga poäng men det var mer Uniteds individuella misstag som bäddade för segern än vad det var Huddersfield kvalité.

Man City går löjligt bra den här säsongen och är med all rätt storfavoriter till att ta en ny trea idag. Pep sade på presskonferensen att han har stor respekt för Huddersfields press och att det kommer bli en svår match. Jag tror faktiskt inte på honom. Syftet med att säga så, tror jag, är att han verkligen vill ha ett Huddersfield som kommer upp i press. Kommer City koncentrerat till den här matchen så gör man som Spurs och spelar ur sig från pressen tämligen enkelt och det blir en ny säker vinst för Guardiola.

Huddersfield hade ett skott på mål mot Spurs. Jag tror inte man kommer ha så många fler idag och att få 1.83 på att inget går i mål för Hudds testas.

Jag spelar City vinna & hålla nollan @1.83 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip