Ett möte mellan två ganska mörka lag just nu. Hela klubben Huddersfield har stuckit på semester och Oles Manchester United grämer sig över en obegriplig formvändning.
Men Huddersfield är ett ofantligt dåligt fotbollslag just nu och United är betydligt bättre på pappret, och det ska de visa här.

Saker som talar för spelet:
– Huddersfield är klara för nedflyttning och har gått på semester
– United har ännu chans på Europaplatserna och har fint spelschema sista två omgångar. Måste vinna båda två medan Chelsea eller Arsenal tappar poäng
– Huddersfield har förlorat åtta raka ligamatcher

Ole har bekräftat att De Gea kommer att starta – trots hans misstag de senaste matcherna. Håller tummarna för en fläckfri insats från spanjoren, han behöver det efter de senaste misstagen.
I insatsen mot Chelsea senast tycker jag ändå att vi fick se ett revanschsuget United, efter två raka förluster mot Everton och Man City. 4–0-förlusten mot Everton är det bara att glömma direkt. United kom ut helt fel.
Nu finns det en sista chans för knipa en Europaplats och United måste ta den. Två omgångar återstår med lätt motstånd och chansen att Arsenal eller Chelsea tappar poäng finns ändå där.

Huddersfield är riktigt skräp just nu. Har gett upp totalt – syntes i senaste förlusten mot Liverpool som slutade 5-0. Dessförinnan förluster mot Tottenham med 4-0 och mot Leicester 1-4.
Återstår att se om mittfältaren Philip Billing är fit nog för att delta här.
I de senaste sex ligamatcherna har Huddersfield 0-6 och 5/21 i målskillnad. Det är ruskigt dåligt.


Troliga startelvor
Huddersfield: Lössl – Smith, Schindler, Kongolo, Durm – Hadergjonaj, Mooy, Stankovic, Bacuna, Grant – Mounie
Man Utd: Gea – Young, Jones, Lindelöf, Shaw – Herrera, Matic, Pogba – Mata – Sanchez, Rashford

United kan än ana ljuset i tunneln. Hoppet om en Europaplats lever än! Två enkla motstånd i Huddersfield och Cardiff än. Men då är det två segrar som gäller. Jag tror Ole och United kommer gå för det rejält och en seger mot Huddersfield är första steget, helst med flera bollar.

SPEL: Manchester United -1,5 till 2.00x
2/5 units – hos bet365

www.spreadsheet.se/akeholmberg

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip