Kirklees Stadium ger oss fredagens enda tillställning från The Championship. Huddersfield tar emot Stoke och här spelar jag båda lagen gör mål till 1.92 hos Betsson / Nordicbet .

Huddersfield kliver in i den här matchen som ett playoff-lag. Hemmalaget har 44 poäng inspelade på 28 matcher och är just nu tabellsexa. Målskillnaden för Huddersfield så här långt är totalt 37-33 och som hemmalag noteras de för 19-15 på 13 matcher. Formen? Bra. Senast blev det full pott borta mot Reading genom en 4-3-seger och med den matchen inräknad har värdarna nio raka utan förlust om man räknar med en match från FA-cupen också.

Stoke som agerar bortalag kommer smygande nedifrån. Gästerna är i skrivandets stund på en elfteplats i tabellen och har 38 poäng inspelade på 27 matcher. Löser de en seger på Kirklees Stadium ikväll så har de alltså bara tre poäng upp till Huddersfield och då med en match släpande dessutom. Bortalaget för kvällen kommer från 1-0-förlust borta mot Coventry senat och lär vara duktigt revanschsugna.

Historiskt sett har båda lagen gör mål hittat hem i fyra av de fem senaste lagen emellan och min idé är att det löser sig även ikväll.
Båda lagen har viktiga poäng att spela om och jag tror det innebär minst ett mål från respektive lag.

SPELTIPS
Båda lagen gör mål till 1.92 hos Nordicbet / Betsson .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

TV: Bästa dragen på ett klurigt Stryktips!




This is the stats tab
This is the post tip