Speltips: Hudiksvall rak seger till 2.10 hos bet365 .
—-
Hudiksvall tar emot Gottne i den första rundan av kvalet till Svenska cupen. Båda lagen huserar till vardags i Division 2, men olika sådana. Hudiksvall placerar sig på en andraplats i Division 2 Norra Svealand och Gottne ligger på fjärde plats i Division 2 Norrland.

Hudiksvall kommer senast från en 3-1 seger mot IK Franke på bortaplan. En välbehövlig sådan, då man innan den matchen hade två raka förluster på kontot.
Gottne och andra sidan kommer från en förlust mot topplaget Team TG följt av en 0-0 match mot ytterligare ett topplag i Friska Viljor FC. Dessa två resultat kom lite oväntat efter en sex matcher lång segerrad innan dess.

Hudiksvall rättmätiga favoriter

Gottne må vara ett topplag i Division 2 Norrland, men det är en serie som för mig är betydligt mycket sämre än Hudiksvalls serie. Hudiksvall ligger i toppen av Division 2 Norra Svealand, vilket är en styrka. Man är svåra att bryta ner och väldigt starka defensivt, då man endast släppt in tolv mål hittills den här säsongen, näst minst i hela serien.

Något jag ser som en ytterligare fördel för Hudiksvall är hemmaplansfördelen. I dessa möten har den oftast en betydande fördel, då resväg och hemmastöd i Svenska cupen-matcher oftast tar ut sin rätt åt båda håll.

Jag ser Hudiksvall vara det starkare laget här, rätt och slätt, och känner mig därför säker i mitt spel som blir Hudiksvall rak seger till fina 2.10 hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip