På El Alcoraz tar jumbon Huesca emot tabell tvåan Atletico Madrid. Marknaden har Atletico Madrid som en klar favorit till seger medan jag finner att detta möte ska Atletico Madrid vinna minst två gånger på tre försök och därmed ska de vara enorma favoriter till seger. Oddset på Atletico Madrid har gått upp lite, men jag ser ingen anledning till ökningen. Cupmatchen ska inte ha någon betydelse då ordinarie startelva och framförallt Jan Oblak är tillbaka i målet så oddset på en rak Atletico Madrid är av värde.

Jag rekade emot Huesca i deras senaste ligamatch borta mot Leganes, som Huesca förlorade med 0 - 1. Det kunde verkligen ha slutat 0 - 4 också, då Leganes spelare ett flertal gånger kom ensamma mot målvakten Santamaria, men egoitiskt nog valde att skjuta i stället för att finta och spela bollen till en medspelare - som sätter dit bollen i öppet mål (typ som Barcelona gör). Däremot kunde inte matchen ha slutat 1 - 1 då Huesca återigen knappt skapade något.

Så det kommer att bli ännu svårare att göra mål mot Atletico Madrid, som är det laget som har släppt in minst mål i ligan. De kommer till matchen från ett 3 - 3 cupmöte, där Girona slog ut dem i Copa del Rey. Man ska självklart aldrig skilja på en spelare, med undantaget om man är målvakt och har Atletico Madrids försvar framför sig. För då ska man inte släppa in tre mål, på hemmaplan, även om man möter vilket lag som helst i världen. Antonio Adan lyckades med bedriften. Wow!

Jag släpper Antonio Adan och fokuserar i stället på Jan Oblak, som är enligt många världens bästa målvakt. Han kommer att få all hjälp från laget som nu måste studsa tillbaka och se till att försvarsspelet är intakt igen. Framåt kan de alltid lita på Antoine Griezmann, Angel Correa och/eller Nikola Kalinic. Atletico Madrid har gjort mål framåt i sina samtliga ligamatcher sedan det mållösa derbymötet borta mot Real Madrid, den 29 september 2018. Det är imponerande och Atletico Madrid har blivit ännu starkare i offensiven, så jag räknar starkt med ett eller flera mål från deras sida, även mot tabell jumbon Huesca.

Det första mötet denna säsong slutade 3 - 0 till Atletico Madrid, som hade 3 - 0 redan efter en halvtimme. Sedan spelade Atletico Madrid av matchen medan Huesca inte lyckades skapa någonting.

Därmed finner jag ett stort värde i oddset 1,74 på att Atletico Madrid vinner matchen, då jag menar att det är minst 24 punkters värde i oddset. Så jag lägger en rak tvåa i matchen. Oddset finnes hos Bethard eller FastBet .

---
Bekräftad startelva Huesca: Roberto Santamaria, Jorge Miramon, Pablo Insua, Xabier Etxeita, Jorge Pulido, Christian Rivera, Damian Musto, David Ferreiro, Moi Gomez, Juan Camilo Hernandez & Enric Gallego.

Bekräftad startelva Atletico Madrid: Jan Oblak, Santiago Arias, Jose Gimenez, Diego Godin, Lucas Hernandez, Koke, Rodri, Thomas, Thomas Lemar, Angel Correa & Antoine Griezmann.
---

This is the stats tab
This is the post tip