Nordicbet livestreamar matchen.

Med fem omgångar kvar av La Liga krigar jumbon Huesca mot det omöjliga - att stanna kvar i huvudligan. Än så länge finns det en teoretisk möjligt men då gäller det givetvis att börja plocka trepoängare redan i nästa möte när Eibar kommer på besök. Grejen är att Huesca inte har gjort något mål på de två senaste matcher, men även Eibar har haft problem med målskyttet på sistone. Ändå har marknaden bestämt sig för en målrik match och erbjuder över dubbla pengar på max två mål i matchen.

I övrigt har marknaden svårt att bestämma sig för vem som är favorit till seger. Båda lagen har 2,60 i odds, i skrivandets stund.

Huesca var på gång ett tag och gick ut i media med att de tror på att laget kan stanna kvar i högsta ligan. De tog en del viktiga poäng men sedan har de effekten stannat av. FC Barcelona skickade sina bänkspelare och juniorer till Estadio El Alcoraz men Huesca klarade ändå inte av att göra något mål. Matchen slutade mållöst. Senast åkte Huesca och spelade mot Rayo Vallecano borta men även det mötet slutade mållöst. Så Huesca har inte klarat av att göra mål på deras två senaste matcher.

Det som har sett positivt ut i dessa matcher är fembackslinjen, som därmed har klarat av att hålla nollan två matcher i rad. Det är imponerande för en tabell jumbo i La Liga, så hoppet lever hos fansen. Även i denna match är försvaret högprioriterat och skulle Huesca få med sig ett tidigt mål så är det all fokus på att hålla ledningen och klara av att inkassera tre poäng - som skulle betyda sååå mycket för bottenstriden. Det blir dock inte lätt med tanke på att även Eibar har varit starka bakåt.

Om vi kommenterar Eibars två senaste matcher så har de mött tufft motstånd, där de har en förlust och en oavgjord match och ändå spelat riktigt bra. Det blev 1 - 1 borta mot Real Sociedad, som hade tre anfallare på planen och spelade riktigt offensivt. Det var starkt av Eibar att plocka poäng där. Sedan tog Eibar emot Atletico Madrid och hade matchen ända fram till slutet, då Thomas Lemar gjorde segermål för gästerna med fem minuter kvar. Dock inget mål från Eibar, som endast hade ett skott på mål.

Med tanke på att båda laget har varit starka i defensiven på sistone, samtidigt som de har varit uddlösa i offensiven borde inte marknaden har över 2,5 mål i matchen som en given favorit. När marknaden erbjuder 2,18 i odds på att matchen slutar med max två mål finner jag ett värde i oddset och lägger ett spel på utfallet.

Själva oddset 2,18 på under 2,5 mål i matchen finnes hos Nordicbet , Betsson & Betsafe .

---
Bekräftad startelva - Huesca:
Roberto Santamaria, Javi Galan, Xabier Etxeita, Martin Mantovani, Jorge Miramon, Ezequiel Avila, Damian Musto, Yangel Herrera, David Ferreiro, Juan Camilo Hernandez & Enric Gallego.

Bekräftad startelva - Eibar:
Marko Dmitrovic, Pablo De Blasis, Paulo Oliveira, Sergio Alvarez, Marc Cucurella, Pere Milla, Pape Diop, Gonzalo Escalante, Pedro Leon, Kike & Charles.
---

This is the stats tab
This is the post tip