Speltips: Huesca - Rayo Vallecano

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-09-14 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.95
Tips: Under 2,5 mål
Fredagens enda match i den spanska la liga spelas på El Alcoraz där nykomlingen Huesca tar emot Rayo Vallecano. Trots att detta är omgång nummer fyra påstår jag att det är ligans två sämsta lag som ställs mot varandra. Bara för att Huesca har spelat en offensiv fotboll mot offensiva lag betyder det inte per automatik att de alltid kommer att göra en massa mål. När det erbjuds nästan dubbla pengar på att det blir under tre mål i matchen finner jag genast ett intresse.

All heder och respekt till Huesca, som knappast har några stjärnor i laget men är ett starkt kollektiv som spelat högt och satsar allt på att vinna varje match. Det har gått helt okej för dem med en vinst, en oavgjord och en förlust. I samtliga tre matcher har de gjort två mål i varje match men då har de också mött lag som också anfaller och lämnat massa ytor bakåt. Så kommer det absolut inte att bli när Huesca tar sig an jumbon Rayo Vallecano.

Dessvärre blev Rayo Vallecanos match mot Athletic Bilbao inställd, så Rayo Vallecano har endast spelat två matcher i ligan. I premiären mot Sevilla var det inte mycket som stämde i 1-4 förlusten, men därefter spelade Rayo Vallecano ett riktigt bra försvarsspel borta mot självaste Atletico Madrid. Där krävdes det ett snyggt mål från Antoine Griezmann för att Atletico Madrid skulle vinna matchen med 1-0. Atletico Madrid lyckades endast med två skott på mål i det mötet.

Det är nämligen som så att Rayo Vallecano, till skillnad från Huescas tidigare motståndare, inte tokanfaller utan är defensiva, disciplinerade och backar med hela laget hemåt. Hur ser det ut på den offensiva sidan då? Jo, på de fyra senaste matcherna, inklusive två träningsmatcher, har Rayo Vallecano endast lyckats göra ett mål. Målet kom på straff i slutminuterna i premiären mot Sevilla. Jag är helt övertygad om att tränaren Michels huvuduppgift är att börja plocka poäng i tabellen och då blir det återigen ett defensivt inriktat Rayo Vallecano som vi kommer att få se.

Lagen möttes i den andra divisionen (la liga 2) förra säsongen, där båda möten slutade med tre mål. Det första mötet vann Huesca med 2-1 och det andra Rayo Vallecano med 3-0, vilket absolut inte kommer inträffa i detta la liga möte. Det är ett alldeles för högt odds på under 2,5 mål i matchen när två nykomlingar möts och därmed finner jag ett stort värde i oddset 1.95 hos betfinal.

---
Preliminär startelva Huesca: Axel Werner, Luisinho, Xabier Etxeita, Jorge Pulido, Jorge Miramon, Moi Gomez, Damian Musto, Gonzalo Melero, Alex Gallar, Juan Camilo Hernandez & Samuele Longo.

Preliminär startelva Rayo Vallecano: Alberto Garcia, Alex Moreno, Abdoulaye Ba, Jordi Amat, Luis Advincula, Gorka Elustondo, Santi Comesana, Alvaro Garcia, Oscar Trejo, Gael Kakuta & Adri Embarba.
---
  Huesca - Rayo Vallecano
Spela på Speltips Huesca - Rayo Vallecano
rad - 14 September 2018 - 10:21
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:30  Klizan - Garin
Tennis - ATP Barcelona - Klizan
2.40
19:00  Esbjerg - Odense
Fotboll - Superligan - Under 2,5 mål
1.95
19:30  Huesca - Eibar
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
2.14
20:45  Tottenham - Brighton
Fotboll - Premier League - Tot ö 16,5 skott
2.20
21:00  Tottenham - Brighton
Fotboll - Premier League - 1 att vinna mot noll
1.95
21:30  Alaves - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.80
19:00  Malmö FF - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
2.02
19:30  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.93
21:30  Levante - Betis
Fotboll - La Liga - Levante ö 1,5 mål
2.05
21:30  Getafe - Real Madrid
Fotboll - La Liga - BLGM
1.75

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming