Speltips: Huesca - Real Sociedad

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2018-09-21 21:00
Land: Spanien
Liga: La Liga
Odds: 1.80
Tips: BLGM
Fredagens enda match i den spanska la liga spelas på El Alcoraz där nykomlingar Huesca tar emot Real Sociedad. Vinnaroddset på Real Sociedad ligger runt 2.15, vilket också ska vara korrekt.

För er som bara älskar offensiv fotboll med två lag som tokanfaller med många spelare så är detta en måste match att se. Visst, kvalitén hos dessa två lag är inte den bästa i Spanien men det gäller även defensiven, så det kommer att smälla åt båda håll. I och med detta finns det också ett roligt spel att lägga på att båda lag ska göra minst ett varsitt mål i matchen.

Vi får gå tillbaka hela 10 matcher för att hitta när Huesca senast lyckades hålla nollan (som för övrigt var en träningsmatch). I La Liga har Huesca spelat fyra matcher, där de har släppt in mål mot Eibar, Athletic Bilbao, Barcelona och nu senast Vallecano. Så mot Real Sociedad kommer de definitivt också att släppa in mål - det är jag helt övertygad om. Anledningen till att Huesca släpper in så många mål är för att de spelar på tok för offensivt med tanke på vilka spelare de har. Försvaret blir sårbart när så många spelare gång på gång följer med i anfallsspelet och det gynnar alla lag som kan kontra och har bra omställningar. Real Sociedad är verkligen inget undantag där.

Det offensiva spelet hos Huesca har också lönat sig. I alla utom en av de fyra La Liga matcherna har Huesca gjort mål. Men även i 0-1 förlusten mot Vallecano hade Huesca massvis av chanser att göra mål. Det ville sig dock inte denna gång, men det kommer att lossna mot Real Sociedad, som spelar ett mycket mer offensivare fotboll än vad Vallecano gjorde senast.

Real Sociedad har gjort mål i alla deras inbördes möten mot Huesca sedan 2008. Nu var det ett tag sedan lagen möttes, men det är inte mycket som har ändrats i Real Sociedads filosofi. Stundtals attackerar de med hela fem spelare i anfallsspelet och då håller inte Huescas försvar trycket ändå. I alla fyra La Liga matcherna har Real Sociedad gjort mål, på Barcelona, Eibar, Leganes och Villarreal. Till saken hör också att Real Sociedad har släppt in mål mot samtliga fyra motståndare, vilket visar att försvaret inte är tillräckligt stabila för att hålla undan.

Även Real Sociedads försvar är sårbart då det är så många spelare som följer med i offensiven, precis som i Huescas fall. Mot just Barcelona, Eibar och Leganes släppte Real Sociedad in två mål dessutom, så inget talar för att trenden ska brytas mot offensiva Huesca. Därmed finner jag ett värde i oddset 1.80 på att båda lag gör mål och lägger ett spel på utfallet.

Oddset hittas hos FastBet & Bethard.

---
Preliminär startelva Huesca: Axel Werner, Jorge Miramon, Jorge Pulido, Ruben Semedo, Luisinho, Moi Gomez, Damian Musto, Gonzalo Melero, Serdar Gurler, Ezequiel Avila & Samuele Longo.

Preliminär startelva Real Sociedad: Geronimo Rulli, Joseba Zaldua, Aritz Elustondo, Hector Moreno, Theo Hernandez, Igor Zubeldia Elorza, Illarramendi, David Zurutuza, Ruben Pardo, Mikel Oyarzabal & Juanmi.
---
  Huesca - Real Sociedad
Spela på Speltips Huesca - Real Sociedad
rad - 19 September 2018 - 13:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  FC Utrecht - Heracles
Fotboll - HER över 4.5 hörnor
2.23
19:00  Degerford - Dalkurd
Fotboll - Superettan - 1 över 1,5 mål
1.75
19:00  Gais - Västerås SK
Fotboll - Superettan - Under 2,5 mål
1.85
20:15  Sverige - Ryssland
Fotboll - VM 2019 - 2
2.12
21:13  Photograph - S.H.T.'s Piraya
Trav - Jägersro - H2H 2
1.85
13:00  Charles Schwab Challenge
Golf - PGA-Touren - Emiliano Grillo
51.00
19:00  Sundsvall - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2
1.90
  Rekatochklart Poolspel Insats
19:00  Topptipset tis 21/5 144 kr
19:30  V64 tisdag 21/05 648 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming