bet365 livestreamar matchen.

På El Alcoraz tar Huesca emot Valencia, i en kamp där båda lag har mycket att spela för. Huesca krigar för att klara sig kvar i den spanska La Liga medan Valencia behöver poäng för att få spela Champions League nästa säsong. En sak är säker. Båda lagen kommer att gå för vinst i matchen. Marknaden erbjuder runt 1,65 i odds på att båda lag gör, så det väntas bli målrikt också. Själv finner jag mest värde i en rak Valencia seger, då laget är en dimension bättre än jumbon Huesca.

Med tre omgångar kvar av La Liga ser det ut som följande i bottenträsket:

15 Celta Vigo 37p
16 Levante 37p
17 Girona 37p
18 Real Valladolid 35p
19 Rayo Vallecano 31p
20 SD Huesca 30p

Matchen mellan Huesca och Valencia kommer att avsluta omgång 36, så chansen är stor att andra lag har fler poäng än tabellen visar ovan. Även om Huesca har kommit igång på slutet så har de gjort det alldeles för sent. De har 7 poäng upp till säkerhetslinan och det finns max 9 poäng att plocka - alltså, om Huesca skulle vinna mot Valencia hemma, Betis borta och Leganes hemma. Inte trovärdigt alls. När Huesca dessutom måste spela offensivt och jaga mål så håller det inte mot Valencia.

En av anledningarna är att Huesca spelarna har matchats hårt. Det har varit i princip samma startelva under de senaste matcherna, vilket har resulterat i att spelarna börjar känna sig slitna och även dra på sig skador och avstängningar. Mittbacken Jorge Pulido blev frustrerad i den senaste matchen mot Villarreal och drog på sig ett rött kort. Mittfältaren Yangel Herrera drog på sig sitt femte gula kort och missar matchen, samt att högerbacken Jorge Miramon utgick skadad efter 35 minuter.

En annan anledning är helt enkelt att Valencia har en bättre spelare på samtliga positioner i laget. Inte bara att de har en spelare som får dubbellt så mycket i betalt på kontot, utan även faktiskt bättre fotbollsspelare på planen. Valencia kommer till matchen med tre förluster i rad, viket är överraskande, men med tanke på hur de ändå har spelat så är de betydligt bättre än Huesca. Lägg därtill att Valencia jagar Sevilla och Getafe för att få den sista Champions League platsen. Så en seger är ett måste.

Valencia vann den första matchen hemma denna säsong med 2 - 1, efter ett sent mål, så det var ett tufft möte. Även detta möte kan bli tufft, men Valencia har fortfarande del en bredare trupp, dels en bättre trupp med bättre spelare, redo att kämpa om den sista Champions League platsen. Detta vinner Valencia betydligt oftare än varannan gång. När marknaden dessutom erbjuder 2,15 i odds på en Valencia seger kan jag inte motstå ett spel på det höga oddset.

Själva oddset 2,15 på en rak tvåa i matchen finnes hos världens största bettingsajt bet365 .

---
Bekräftad startelva - Huesca:
Roberto Santamaria, David Ferreiro, Xabier Etxeita, Martin Mantovani, Javi Galan, Christian Rivera, Damian Musto, Moi Gomez, Ezequiel Avila, Enric Gallego & Juan Camilo Hernandez.

Bekräftad startelva - Valencia:
Neto, Jose Luis Gaya, Mouctar Diakhaby, Gabriel Paulista, Cristiano Piccini, Goncalo Guedes, Francis Coquelin, Dani Parejo, Daniel Wass, Rodrigo Moreno & Santi Mina.
---

This is the stats tab
This is the post tip