Omgång 22 av den spanska La Liga inleds på El Alcoraz där vi har ett helt öppet möte - och då är jag snäll - mellan Huesca och Valladolid. Av någon oförklarlig anledning är Spaniens sämsta lag i huvudligan en favorit till att vinna matchen. Själv sträcker jag mig så långt som att denna match inte ska ha någon favorit alls, även om jag egentligen hellre skulle vilja ha Valladolid som favorit oddsmässigt på marknaden. Därmed finns det ett hav av värde på att Valladolid plockar poäng i mötet.

Jumbon Huesca har endast en vinst på tio spelade hemmamatcher. I övrigt är det fyra oavgjorda matcher och fem förluster. De kommer till matchen efter att ha krigat till sig 0 - 0 borta mot Real Sociedad, där laget försvarade sig med hela elvan. Problemet kvarstår dock. Det är att Huesca inte gör mål. De har inte gjort något mål sedan de skrällde och vann med 2 - 1 hemma mot Betis (som gjorde säsongens sämsta match). Sedan dess har det varit tre raka matcher utan mål för Huesca.

Det första mötet mellan Huesca och Valladolid vanns av Valladolid hemma med 1 - 0. Valladolid kommer till matchen med de bästa förutsättningar, efter att ha vändt ett 0 - 1 underläge och vunnit med 2 - 1 hemma mot Celta Vigo. Det var en mycket stark insats av Valladolid, som avfyrade sju skott på mål och nio utanför. Taktiken satt klockrent. Valladolid var agressiva och ville verkligen vinna matchen. Med den inställningen kommer Huesca att få det svårt att besegra Valladolid.

I övrigt är Valladolid ett av de bättre lagen på bortaplan. Där har de på 11 matcher i ligan endast förlorat tre av dem. Bland annat har de tagit poäng mot Valencia, Athletic Bilbao, Real Sociedad, Betis och Villarreal - samtliga lag bättre än Huesca.

Marknaden har cirka 2,25 i odds på att Huesca vinner matchen. Om marknaden hade varit enig med mig om att detta är som max en öppen match så hade vi fått 1,50 i odds på X2 i matchen. När marknaden dock ligger på 1,70 så är det ett värde som jag inte kan motstå. Så jag lägger därmed ett spel på att Huesca inte vinner denna match heller, alltså, X2 i matchen (oavgjort eller Valladolid seger) till 1,70 i odds hos bet365 .

---
Bekräftad startelva Huesca: Roberto Santamaria, Jorge Miramon, Xabier Etxeita, Pablo Insua, Jorge Pulido, Javi Galan, Yangel Herrera, Christian Rivera, Moi Gomez, Enric Gallego & Juan Camilo Hernandez.

Bekräftad startelva Valladolid: Jordi Masip, Antonito, Kiko Olivas, Fernando Calero, Nacho Martinez, Keko, Borja, Ruben Alcaraz, Toni Villa, Oscar Plano & Sergi Guardiola.
---

bet365 livestreamar matchen.

This is the stats tab
This is the post tip