Championship på tisdagskvällen och här tycker jag oddset ligger aningen för högt på hemmalaget – som har ryckt upp sig efter premiärförlusten borta mot Swansea. Nu är det hemmaplan på KCOM Stadium och där är Hull starka.
Jag prövar Hull till 2,40x hos bet365 .

Nu är det tränaren Grant McCann tur att försöka ta Hull tillbaka till fotbollens finrum i England. Förlorade som sagt premiären mot Swansea men har hoppat upp på hästen igen. Vinst i matchen efter premiären mot Reading och sen 1-1 borta mot Pontus Janssons Brentford. Hemma på KCOM Stadium är Hull starka. Där har laget bara förlorat en av de femton senaste matcherna. 22-åringen och Hulls ytter Jarrod Bowen har startat säsongen på ett riktigt bra sätt med två mål och en assist. Drar säkerligen till sig blickar från Premier League.

Blackburn har fått en tyngre start. Inledde säsongen med en förlust hemma mot uppflyttade Charlton Athletic. Andra raka förlusten blev det också när Blackburn besökte London och Craven Cottage i ett möte med Fulham. Blackburn borta ska enligt rapporter sett väldigt svaga ut med endast 40 procent i bollinnehav samtidigt som tränaren Tony Mowbray ska ha varit ursinnig. Offensiven framåt har inte riktigt klickat med spetsen Sam Gallagher på topp, som inte har uträttat många hot framåt.
Har visserligen efter det besegrat Oldham i FA-cupen och Middlesbrough på hemmaplan i ligan med 1-0, men utan att riktigt imponera imo.

Möjliga startelvor:
Hull: Long – Lopes, Burke, Wijs, Kingsley – Bowen, Stewart, Batty, Grosicki – Irine – Eaves.
Blackburn: Walton – Bennett, Lenihan, Williams, Cunningham – Johnson, Travis – Downing, Dack, Gallagher, Graham

Hull ser fortsatt starka ut på hemmaplan och har fått igång målproduktionen efter premiärförlusten mot Swansea. Nu kommer Blackburn på besök med endast tre bortasegrar på 18 försök. Gillar oddset.

SPEL: Hull till 2,40x
Hos bet365

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip