Hull City gästas av Huddersfield Town och detta på MKM Stadium under fredagskvällen då klubblagsfotbollen äntligen är tillbaka. Gästerna har absolut mer att spela för och att det syns i resultatet är vad jag väljer att snöa in på inför avspark.

Fem senaste för Hull City
Hull - Luton 1-3
Coventry - Hull 0-2
Birmingham - Hull 0-0
Hull - West Brom 0-2
Peterborough - Hull 0-3

Som ni kan se i resultatraden ovan så har Hull gått segrande ur två av deras fem senaste ligamatcher. Backar vi bandet ännu längre så kan vi konstatera att Hull endast vunnit två av deras totalt elva senaste i ligan och detta innebär också att man inte har allt för mycket att spela för längre. Just i detta nu är hemmalaget parkerade på en 20'e plats i ligan och detta med 41 poäng inspelade på 39 matcher. Första lag på nedflyttningsplats är Barnsley och de har 28 poäng på 38 matcher. Hyggligt med luft till bottenstriden, det är viktigt att poängtera!

Fem senaste för Huddersfield Town
Huddersfield - Bournemouth 0-3
Millwall - Huddersfield 2-0
West Brom - Huddersfield 2-2
Nottingham - Huddersfield 2-1
Huddersfield - Peterborough 3-0

Resultatraden för Huddersfield är ingen trevlig läsning just nu. Bortalaget har blott en seger på deras fem senaste framträdanden och dagsformen är något av ett frågetecken. Jag tror dock att det uppehåll som nu är över kom lägligt för gästerna. Huddersfield har kunnat ladda batterierna och just nu är de tabellfyra på 63 poäng med 39 matcher spelade, men upp till tabelltvåan Bournemouth skiljer det just nu bara sex poäng, men då har nuvarande tabelltvåan också tre matcher till godo.

Förutsättningarna inför avspark i denna match är dock klara. Hull har inte superduper mycket att spela för, men det har däremot gästerna. Jag tror som jag var inne på tidigare att uppehållet gjort dem gott och väljer att spela bortasegern med livlinan att vi får pengen tillbaka vid kryss (samma sak som draw no bet).

SPELTIPS
Huddersfield +0 / Huddersfield (draw no bet) till oddset 1.80 hos Lucky Sports .

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip