Mina senaste fyra rekar har suttit och det till ett odds som gett över 14 ggr pengarna om man spelat dessa som en fyrling. Det finns dock de som har nästan lika bra form som mig, nämligen Southampton. Imorgon ska man till metropolen Hull. Härligt med en fullspäckad vecka från de Brittiska öarna.

Visst, Southampton är ruggigt starka för tillfället men om man ser på senaste tiden har de faktiskt framförallt haft flytet på sin sida snarare än vad man har övertygat spelmässigt. Man är givetvis förtjänt av att ligga där man ligger men inga träd växer till himmelen och enligt mig är det bara en tidsfråga innan man åker på en käftsmäll. Man var ruggigt nära senast mot Millwall men lyckades inte bara rädda oavgjort, utan även oerhört starkt plocka alla tre pinnarna borta efter en sen vändning signerad Lambert.

Saints form är som nämnt fenomenal men om man granskar den lite närmre är det med ett par undantag faktiskt inte mot extremt bra motstånd på sistone, en hel del segrar har plockats med hjälp av motivation då man själv är i nöd av trepoängare för att bibehålla serieledningen medans motståndarna i många fall på senaste har befunnit sig omotiverade i ingenmansland.

Hull är oerhört svårslagna och visar på god moral, visserligen mycket kryss men det även på bortaplan och mot bra motstånd. Jag tror att man lyckas gneta till sig minst en pinne imorgon mot toppmotståndet tack vare sin fantastiska defensiva disciplin.

I och med tre pinnar kan Hull sätta sig i en oerhört trevlig position inför det rafflande slut som varje år väntar Championships grundserie. Southampton behöver givetvis också poängen så det är inte några motivations-argument jag lutar mig emot här. Helt sonika så tror jag att Hull rättvist genom spelkvalitet kommer förtjäna och se till att plocka minst en pinne imorgon.

Håll utkik efter läget i lagen under morgondagen och välj själva om ni går 1 DNB eller 1X.

1.95 på DNB och 1.50 på 1X.

Lycka till lads!

This is the stats tab
This is the post tip