Raka ettan spelas till 3.90 hos bet365 .

Grupp C:
1 Ludogorets 3 2 1 0 +3 7p
2 Braga 3 2 0 1 +0 6p
3 Hoffenheim 3 1 0 2 +0 3p
4 Istanbul 3 0 1 2 -3 1p

Senaste match:
Istanbul Basaksehir - Akhisar Belediye 2-1
Hoffenheim - Mönchengladbach 1-3

Både Hoffenheim och Istanbul Basaksehir har varit en besvikelse hittills i Europa League. Istanbul Basaksehir har tagit en pinne och den kom inte helt oväntat, på hemmaplan, mot Ludogorets. Hoffenheim förlorade de två inledande omgångarna mot Braga och Ludogorets, men senast vann man tyskarna hemmamötet med Istanbul Basaksehir med 3-1, väldigt viktigt.

Istanbul Basaksehir har gått trögt i Europa, men i turkiska Super Lig har det gått betydligt bättre - formen är god och laget ligger 2a i ligan, före exempelvis Besiktas (3a) som leder sin Champions League-grupp.

Den så hyllade Nagelsmann och Hoffenheim har haft en tuff säsong - förutom Europa League så ligger laget ”bara” 7a i Bundesliga, och formen är allt annat än bra - endast en seger på de sju senaste matcherna.

Förutsättningarna inför torsdagens drabbning är glasklara - 3 poäng kommer att behövas för att ta upp jakten på vidare avancemang.
Jag personligen ser det här som en helt öppen historia. Tyskarna vann förvisso det första mötet, men Istanbul Basaksehir är absolut inget dåligt lag. Det har man inte minst visat i ligan. Truppen är ålderstigen men namnkunnig med mycket rutin från Europa - Adebayor, Emre
Belözoğlu och Gökhan Inler för att nämna några.

I och med att jag ser det här som en helt öppen match finner jag stort värde hos hemmalaget till 3.90 hos bet365 .
Turkarna har bra form och är otroligt starka hemma Istanbul. Laget har bara en hemmaförlust under 2017, det var i kvalet till Champions League då man förlorade med uddamålet mot Sevilla.
Hoffenheim har sämre form och har även haft stora problem på resande fot. Endast en poäng på sina fyra senaste bortamatcher.

Chedjou saknas i hemmalaget.
Mark Uth och Szalai saknas hos gästerna.

Vi ska absolut inte stirra blint på tabelläget. Det känns rent kvalitetsmässigt som två jämnbördiga lag som drabbar samman. Turkarna är urstarka hemma i Istanbul vilket gör att jag tycker 1an här är värd att testa. Både Besiktas och Galatasaray har fått se sig besegrade i Istanbul med 3-1 respektive 4-0.

Återkommer närmare avspark på min twitter @3quartistan med lineups.

Tippar 2-1, vad tror ni?

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip