Väljer att kliva in på Falun med handicap -4,5 till 1,80. 3u är klickat.

1. IBF Falun (+62) 43p
...
11. AIK (-19) 18p

Klasskillnad sett till tabellen? Ja. Klasskillnad sett till lagen. Absolut.

15-0.
17-2.

Det är AIK senaste bortamatcher i Dalarna. Sjuka siffror. Om det kan uppstå idag igen? Kanske inte dessa men jag tror absolut på tvåsiffrigt. Därav är redan Falun Ö7,5 spelat till 1,82. Men vad gör att jag tror på handikapp?

Falun bara maler på med sina 13 segrar på de 15 omgångarna som spelats. 14-6 senast. Dessförinnan 8-0 borta mot Dalen. Innan den vann man med 11-6 mot just AIK på bortaplan i Stockholm. Siffror som absolut kan komma igen vilket jag tror. Idag ställer man upp med fullt manskap där även Rasmus Enström ska dubbla i första- och tredjefemman. Man har en förstafemma med Enström och Galante Carlström. En Carlström som efter en trög inledning hittat sin kapacitet och nu leder poäng- och målligan i serien. Man har en glödhet andrafemman med Aldeeb, Larsson och Hallén. Med andra ord tre femmor som verkligen kan leverera framåt.

AIK harvar i botten och är upp och ner. Kan göra bra matcher för att sedan vara totalt under isen. Att åka upp till Falun med vetskapen om de 11 målen bakåt senast samt deras målskörd framåt kan inte vara så givande i skallen. En match man redan gett upp på förhand? Innerst inne, ja det har man.

Falun är flera nivåer större än AIK och jag tror stenhårt på en tvåsiffrig seger vilket ska göra att denna handikapplina går in. Väljer som sagt att klicka 3u till 1,80. Matchen sänds på SSL-Play.

This is the stats tab
This is the post tip