Bajen gästar Elfsborg på söndagen.
Mitt speltips: Bortalaget Hammarby gör över 1,5 mål. Lucky Sports . Spelet sitter om Bajen gör två eller fler mål.
Som ofta vid överspel kan det löna sig att vara lite kall och ta spelet live efter 3-4 minuters spel till lite högre odds.

Tycker det här har alla förutsättningar att bli en underhållande match. Hammarby ska försöka säkra en topp tre-plats i första hand och har väl mest att spela för. Elfsborg vill väl säkra en bra placering, helst före rivalen Blåvitt. Sjua nu med häng på Malmö FF. Finns absolut inget att spara på för boråsarna, som bara kan fokusera på att bjuda till här när de gör en av säsongens sista hemmamatcher.

Torsdagstrassel för Hammarby som bara fick 1-1 mot Sirius trots ett massivt spelövertag. De olika datatjänsterna pekar på en Xg på runt 4 för Hammarby och ett mer logiskt resultat hade varit 3/4-0. Men ineffektiviteten kostade och nu får de försöka ladda om med bara två vilodagar. Borde inte vara några problem att mobilisera energi då Bajen inte Europadubblerat den här säsongen och därmed matchats sparsamt. Inte samma totalsvängiga Bajen vi vant oss vid de senaste säsongerna, men de har ändå gjort näst flest mål (53 mot Häckens 60) och ligger även högt för xg. Gjort två eller fler mål i 15 matcher den här säsongen. Att det bara blev 1-1 mot Sirius såklart en missräkning, men prestationen var rätt bra och det bara måste lossna för Berisha snart.

Ställs mot ett Elfsborg som inte har något att spela för som sagt. Hammarby har redan gjort 4-0 på boråsarna över två matcher i år (hemma i AS + i cupen) och har varit bättre bägge gångerna. Varit rätt målrika matcher mellan lagen och Hammarby har gjort två eller fler mål i fem av de senaste sex inbördes i Allsvenskan. I år har Elfsborg bara fem nollor på hela säsongen. Försvarsspelet har väl inte varit katastrof och spelarna är bra på pappret. Men de lyckas på något sätt släppa in mål i nästan varje match. Frågetecken på viktige defensive mittfältsankaret Römer, stort avbräck om han ej kommer till spel här.

Jag väljer Bajen ö1,5 före raka tvåan eller någon DNB-variant. För Elfsborg har definitivt kapacitet att matcha Hammarby på hemmaplan om de har sin dag. Tycker det är jättebra chans för Elfsborg att näta också och vid eventuellt likaläge måste Hammarby fortsätta gå för segern. Även Elfsborg kan kosta på sig att göra det då en poäng för deras del gör varken till eller från. Med tanke på att Elfsborg sällan håller nollan så känns det för bra chans för ett BLGM-spel. Odds på runt 1.55-1.60 för BLGM ja bekräftar väl det. Jag har svårt att se det här frysa till vid eventuellt 1-1 och testar Hammarby över 1,5 mål här.

Speltips: Hammarby ö1,5 mål. Lucky Sports .

This is the stats tab
This is the post tip