Väljer att spela följande två spel:
AIK @ 1,85 4u 888sport eller LeoVegas
AIK (-1,5) @ 3,60 2u 888sport eller LeoVegas

Tabell:
1. AIK (+26) 51p
...
11. IFK Göteborg (-5) 24p

Spelet klickas när Häcken pulvriserar Göteborg hemma.

Vårens möte slutade med 2-0 för AIK (Silva 20’, Olsson 50’). Alla är väl överens om att AIK är bra mycket hetare nu än då? Givetvis.

IFK Göteborg är inne i en negativ trend helt klart och nu framöver väntar inga lätta matcher. Oavgjort mot både Elfsborg och Dalkurd är inga smickrande resultat. Som grädden på moset blir man även pulvriserade av Häcken i ”Göteborgsderbyt”. Göteborgs 20-åriga målvakt kunde ha önskat en bättre debut än vad han fick i denna match. Dock så höll han siffrorna nere för visst kunde Häcken har gjort fler. Matcherna duggar tätt och här får AIK en dag mer i vila.

AIK är Allsvenskans näst bästa bortalag (en match mindre än Hammarby) där man endast har en förlust på 10 försök. Är väl inget snack om att AIK är värda guldet när man har en förlust på kontot denna säsong som kom rätt nyligen borta mot Norrköping. Man har ett fantastiskt anfallsspel och skapar oerhört mycket framåt. Visst hade man kunnat önska mer mål på dessa chanser men man vinner trots allt matcherna.

Poya har lite att reda upp. Varken försvarsspelet och anfallsspelet verkar funka. Nu väntar AIK här näst (och sedan lag som Malmö. Hammarby, Djurgården) och folk börjar ropa ”kris” hos blåvitt. Visst, det ska mycket till för att hamna i kvalsnacket men visst finns chansen att dras med där om lagen under börjar leverera.

Uppdukat upplopp för AIK som har alla chanser i världen att börja ”säkra” guldet. Ska absolut vara stora favoriter i denna match. Två skilda världar för dessa lag och AIK ser bra mycket tyngre ut framåt och bakåt än vad hemmalaget gör. Onödigt med massa matchtext utan det räcker med att se på lagens senaste matcher för att kunna konstatera att 1,85 och 3,60 är spelbara odds. VI kliver in med 4 respektive 2u.

This is the stats tab
This is the post tip