Tycker IFK Göteborg dnb/asian +0 känns som ett bra spel i derbyt mot BK Häcken. Pengarna tillbaka på oavgjort alltså.

Var tidigare i veckan inne på att backa BK Häcken här, men tycker oddset droppat så pass mycket att värdet ligger på IFK Göteborg just nu.

Tämligen övertygad om att Häcken kommer landa en ganska bra bit före IFK Göteborg i tabellen. Finns både mer bredd och spets i truppen. Men det här är ett ovisst derby där IFK Göteborg har hemmaplan och gräsfördel. Blåvitt går faktiskt in i matchen som en underdog med allt att vinna - tror det passar Blåvitt rätt så bra. Insatsen Blåvitt stod för i förra omgången (borta mot AIK) var bedrövlig och i veckan har det diskuterats och frågetecken-utopats kring laget. Så jag räknar med att det finns ett enormt revanschsug i truppen. Frågetecken kring Dahlberg i kassen, men i övrigt ser det bra ut. Ett avbräck om han inte kan spela, men dahlin är ingen dålig ersättare.

Häcken saknar ordinarie mittbacken Ojala igen. 2-2 mot Bajen senast i en match där Häcken sjabblade bort en seger via defensiva misstag. Tycker väl kanske inte att Häcken gjort någon riktigt bra match över 90 minuter ännu och på bortaplan är de utan seger hittills. Potentialen i laget är skyhög, men tycker inte de prickat in någon spelmässig topprestation ännu.

Blåvitt är sämre än på länge, men inför välfyllda läktare räknar jag med att de komemr sälja sig väldigt dyrt. Sen finns det såklart öar av klass i truppen fortfarande och helt överjävliga har inte Häcken sett ut. Med pengarna tillbaka på kryss tycker jag 2.28 är spelvärt.


This is the stats tab
This is the post tip