Kharaishvili att göra mål mot BP spelas till 3.30 hos FastBet och Bethard .

Krisläge i Blåvitt. Svaga resultat, dåligt spel och usel trupp. Spelare som lämnar, andra som ryktas bort och nyförvärv som ansluter först nästa år. Jobbigt läge för en klubb vars självbild är att de ska vara topp i Sverige. Ljuset i det här mörkret är väl att det finns ett par-tre räddningsplankor i serien, så kontraktet ska grejas alla gånger. En av dessa räddningsplankor ställs Blåvitt mot i eftermiddag.

BP är för mig seriens klart sämsta lag. Framför allt på bortaplan, där laget ännu är utan poäng. Har 0-0-7 och 4-22 på resande fot. Släpper alltså in mer än tre mål i snitt på bortaplan och vet ännu inte hur det är att släppa in färre än två mål när de spelar borta.

Även om Blåvitt ser usla ut för dagen är Kharaishvili en av få spelare som ser okej ut. Georgiern har sakta blivit bättre under säongen och har nu gjort mål i två raka matcher. Senast mot Sirius spelade Poya en 4-4-2-variant, med Karashvili som en av två spetsar. Oavsett om det blir samma visa denna gång, eller om det blir den 3-5-2-uppställning Blåvitt försökt med under året lär Kharaishvili starta i en forwardsliknadne position.

Måstematch deluxe för IFK här. Även om fansen är besvikna tycker jag stödet varit okej fortfarande. Tror hemmaplansfördelen kan bära fram laget till en högst nödvändig seger mot ett svagt BP. Och med tanke på hur många mål BP släpper in tycker jag det här oddset är klart tilltalande för en av få hyfsat formstarka Blåvittspelare.

Dessutom, med Erik Salomonsson avstängd kanske en sådan som Kharaishvili får slå eventuella straffar?

3.30 på Kharaishvili som målskytt i matchen här ett bra odds hos FastBet och Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip