Hugger överspelet i Blåvittt-Elfsborg. Över 2,5 mål spelas hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

Lite av en ångestmacka. Blåvitt ligger elva på 23 poäng, vilket inte är godkänt för en klubb av deras kaliber. Ändå förståeligt med tanke på att klubben bygger nytt under Poya och ekonomin är skit. Elfsborg däremot. Nämndes som en Europakandidat inför i år, men ligger bara två poäng över kvalplats.

11 IFK Göteborg 20 7 2 11 27-32 23
12 Elfsborg 20 4 6 10 18-26 18

Blåvitt är på säkrare mark än Elfsborg. Tycker laget sett okej ut offensivt senaste tiden. Robin Söder, Karlsson-Lagemyr, Abraham och Kharaishvili ska vara en okej off. Gjort mål i nio raka matcher och kommer i kraft av hemmaplan försöka ta kommandot här.

För Elfsborgs del saknas ordinarie mittbacken Ibrahim Dresevic på grund av avtängning. Släppt in mål i 12 av de senaste 13 matcherna. För ett tag sedan gick laget sex raka matcher utan att göra mål. En kombination av dålig utdelning, svagt spel och tufft spelschema. Lossnade dock mot Djurgården och en sådan som Obasi bör rimligen bli allt bättre ju mer han får träna/komma in i laget. Den där offensiven ska vara betydligt bättre än de 18 mål på 23 matcher laget skrapat ihop.

Även om det här luktar lite ångest tror jag bägge lagen kommer gå för seger. Elfsborg behöver trepoängare för att klättra i tabellen. Blåvitt är på rätt säker mark och lär verkligen vilja ge fansen en betydelsefull seger. Inget av lagens respektive försvar känns toppklass heller.

Tror båda lagen gör mål här och blir förvånad om vi stannar på 1-1.

This is the stats tab
This is the post tip