IFK Göteborg att vinna, med insatsen tillbaka på kryss, spelas i måndagens allsvenska toppmatch.
Samma som asian +0, eller 1 dnb.
Ger 1.90 hos SpeedyBet .

Bajen saknar sedan tidigare Wiland, Fenger och Junior pga skador. I den här matchen får de även klara sig utan avstängde Simon Sandberg. Den första trion har saknats en del under våren, men när nu även Sandberg saknas är det fyra tänkta startspelare som inte kommer till spel. Högerbacken Sandberg är viktig för Bajen med sitt fina ytterbacksspel. Gör att Bajen får ett offensivt vapen mindre och behöver möblera om i backlinjen. Hammarby har bara gjort två gräsmatcher hittills den här säsongen (2-1-förlust mot Helsingborg och 4-1-förlust mot Hammarby).

Blåvitt stod upp mycket bra i torsdags mot Malmö FF. Förra veckans fyra poäng mot IFK Norrköping borta och MFF hemma är fantastiskt. Ingen har väl missat att de är hela Allsvenskans stoa positiva överraskning. Unga spelare som Nygren, Karlsson-Lagemyr, Alhassan Yusuf har sett oerhört bra ut. Starfelt verkar ha tagit kliv som mittback och Sebastian Ohlsson leder laget. Skadeläget ser bra ut, med Eriksson med i truppen och senast mot MFF hade laget faktiskt en stark bänk. Har inte förlorat sedan omgång tre, borta mot DIF. Sett väldigt starka ut ända sedan premiären mot AFC.

Bajen har gått starkt senaste tiden. Har dock haft ett rätt tacksamt schema, med bland annat tre hemmamatcher mot relativt svagt motstånd (AFC, Sirius och Östersund) och en bortamatch mot klena Örebro. Tongångarna är positiva i klubben och hos fansen, men jag skulle vilja ha ett resultatmässigt starkt besked mot ett riktigt bra motstånd innan jag målar upp Bajen som guldkandidat. Ställs nu mot ett IFK Göteborg som jag tycker visat att de är minst "på övre halvan-bra". Underlagsfördelen och det faktum att Sandberg saknas gör att jag tror på hemmalaget här. Pengarna tillbaka på kryss känns bra här.

This is the stats tab
This is the post tip