IFK Göteborg behövde inte lång tid för att hitta tillbaka till den goda formen man hade innan de två förlusterna mot Hammarby IF och Kalmar FF. Nu har laget besegrat Sirius och Mjällby med bravur och det går väl inte säga annat än att Blåvitt mår bra just nu. Vid seger mot Helsingborg är laget på fjärde plats i tabellen vilket får anses riktigt imponerande.

Bortalaget Helsingborgs IF blandar och ger. Men poängskörden är för dålig och det krävs vinster nu för att inte tappa för mycket mark till lagen ovanför nedflyttningsplatserna. Senast blev det ett riktigt tungt poängtapp i 94:e minuten mot Värnamo. Men inte heller hjälper oavgjorda resultat utan det krävs trepoängare.

____

Tror att Helsingborg vågar ta risker mot IFK Göteborg i jakten på tre poäng. Medan Blåvitt bara fortsätter ånga på. Är dock mer inne på målspel än någon vinnare i denna match. Tror vi får se en aktiv inledning från hemmalaget som har ett otroligt självförtroende nu och i den andra halvleken kommer det bli väldigt öppet när tre poäng är så viktigt för båda lagen.

Testar att det blir mål i båda halvlekarna till 1.75 hos Nordicbet
This is the stats tab
This is the post tip