Hugger ännu ett allsvenskt överspel: Över 2,5 mål i Blåvitt-Peking spelas.

Två lag med bra skjuts i stegen här. Blåvitt med sex pinnar från mötena med Häcken och Malmö FF medan Norrköping tog en bortaskalp uppe i Östersund senast.

Göteborg inledde defensivt mot Malmö FF. Blev tillbakatryckta och skrapade i stort sett inte ihop något eget spel alls innan Wernersson utnyttjade ett defensivt misstag och gjorde 1-0. Kontrade sedan dock vasst och jag tycker de börjat samla på sig en rätt spännande offensiv. Engvall är nyttig. Omarsson sliter. Mix Diskerud har sina djupledslöp. Hysén finns där som joker. Salomonsson löper i högerkorridoren. Även om truppen saknar riktig spets så känns Blåvitt som ett jobbigt lag att möta för stunden. Räknar med att de, i kraft av hemmaplan, är mer intresserade av att ta tag i taktpinnen och försöka föra spelet här.

Norrköping har Jordan Larsson avstängd, men det är inget större avbräck sett till hur stark truppen är offensivt. Kalle Holmberg, Moberg-Karlsson, Jacobsen m.fl. kan såra de flesta försvaren i Allsvenskan. Pekings xg-värde ("förväntat antal gjorda mål sett till kvalitén på målchanserna) är också bland de högre i serien. Gjort mål i samtliga allsvenska matcher hittills och har för övrigt skjutit klart flest skott av samtliga lag. Säger en del om laget.

Höll visserligen nollan mot Östersund senast, men det var en del tur inblandat där - Östersund skapade faktiskt en hel del.

Peking har spelat bra offensiv fotboll flera säsonger i lag nu. Är ett offensivt balanserat lag som inte jobbar bussparkering för att det vankas bortamatch. Lär verkligen bjuda upp här. Har faktiskt feeling för att Peking kan ta hem samtliga poäng till slut men jag kan definitit se bägge lagen näta.

1-2?

This is the stats tab
This is the post tip