Blåvitt tar mot IFK Norrköping på lördagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen.

Gillar faktiskt överspelet här. Blåvitt har förvisso varit involverade i två målsnåla matcher i rad och står på blott två gjorda. Men har över fyra i expected goals. Ska inte dras alltför stora slutsatser utifrån bara tre matcher, men om vi bryter ned det:
- Stod upp bra första 25 mot Djurgården.
- Var väldigt mycket bättre än Halmstad men fick inte in bollen, missade även en straff.
- Var hacket bättre än Kalmar FF i en knepig bortamatch senast.

Börjat få igång Sebastian Ohlsson vilket ger bra tryck bakifrån. Mucolli, Santos, Abraham bildar en okej offensiv trio och där bakom finns det mer att få ut av Oscar Pettersson. Känner mig trygg med att Blåvitt som vanligt kommer gå ut och blåsa på rejält från start. Lördagsmatch, storpublik, klassiskt motstånd. Det blir gas från minut ett - precis så som de gjort en längre tid nu.

Oberäkneliga Norrköping

Tycker Norrköping känns svårbedömda. Överkörda av Malmö FF i premiären är inget att säga om. Men blev nästan lika slaktade av Mjällby därefter. Slog sedan Gais i en totalt intetsägande usel match senast. Bör åtminstone ge lite andrum. Tycker ändå att spelarna de har att tillgå (Nyman, Traustasson, Prica, Vito m.fl.) borgar för en rätt så offensiv uppställning. De har inte laget för att parkera bussen här och med tre poäng i ryggen borde de vilja bjuda upp till dans.

Nu har Norrköping förvisso mött Malmö FF redan. Men inget lag har släppt till högre total xg hittills och då är det Mjällby och Gais som varit de andra två motståndarna, dvs inget jättemotstånd. Jag ställer mig frågande till Pekings försvar, ytterbackarna känns inte klockrena och frågan är vem som ska spela mittback bredvid Watson egentligen.

Jag kan se bägge lagen göra mål här och tror inte kryss är något som lagen är jättenöjda med. Framför allt Blåvitt kan jag se göra fler mål här. Lördagsmatch, ser ut att bli okej förutsättningar - jag tror på körning här.
Mot bakgrund av det gillar jag överspelet i matchen.

Speltips: Över 2,5 mål i matchen.
This is the stats tab
This is the post tip