Tar 1X/asian +0,5 i första halvlek i IFK Göteborg-Malmö FF. Alltså samma spel som att Blåvitt ska leda/ha kryss i halvtid.

Sista hemmamatchen för Tobbe Hysén. Kommer vara mycket folk på Ullevi och jag räknar med ett hemmalag som säljer sig så dyrt de bara kan i denna, åtminstone klubbmässigt, prestigematch. Att sätta en käpp i Malmö FF:s europahjul hade varit en okej avslutning på denna miserabla säsong. Får klara sig utan Söder och Calisir, vilket är två tunga avbräck. Tror dock att Poya kommer försöka kompensera för det genom att spela tajtare än vanligt. Försöka hålla 0-0 och stanna inne i matchen så länge som möjligt.

Malmö FF är ett mycket bättre lag än IFK Göteborg, inget snack om den saken. Och de måste vinna här för att kunna nå Europa nästa säsong. Men det här är tredje matchen på sex dagar för laget:
Tuff match borta mot AIK i måndags.
Roterade hem en enkel seger mot Örebro SK i torsdags.
Blåvitt idag.
Sarpsborg i ett superviktigt möte på torsdag.

Även om truppen är bred nog för att hantera det här spelschemat är det knappast optimalt att ständigt vara i matchförberedande fas. Blåvitt har fått tre vilodagar inför den här matchen jämfört med Malmös två.

Marknaden har spelat ner Malmö från 1.70ish till 1.50. MFF ska helt klart vara klara favoriter, jag tror att Malmö har goda chanser att vinna här till slut. Men ett helinspirerat utvilat hemmalag borde kunna stå emot hyggligt så länge benen är fräscha nog. 0-0 i halvtid och 0-2 fulltid?




This is the stats tab
This is the post tip