Speltips IFK Göteborg - Mjällby

Blåvitt tar emot Mjällby på söndagen.
Mitt speltips: Rak seger på IFK Göteborg. Nordicbet eller Betsson.

Tittar man enbart på tabellen så skiljer det två poäng mellan lagen. Mot bakgrund av det kanske oddset på ettan känns lågt. Men jag tycker allt är upplagt för Blåvitt här.
- Som alla vet är Wendt och Berg spelklara. Duon är kanske inte i toppform för 90 minuter, men ger nog laget en boost att de kan delta. Bör också bidra till lite extra het stämning på Ullevi.
- Insatsen mot Östersund förra helgen var rätt bra, framför allt i första halvlek. Äntligen seger för IFK, som annars kryssat sig fram den här säsongen,
- Stahre föll i sin hemmapremiär, 0-1 mot Elfsborg. Men tror överlag att han kommer bli ett lyft för Blåvitt jämfört med Rolle Nilsson. Läge att ta en välbehövlig hemmaseger och haka på i klungan strax bakom toppen här.

På minuskontot så kan vi konstatera att Alhassan Yusuf sålts, vilket dock var väntat. Finns hygglig täckning på hans position ändå.

Mjällby går som väntat sämre än i fjol. Ny tränare och till stora delar ett nytt material. I fjol hade de en fin effektivitet medan de i år skapat rätt mycket utan att få utdelning. Bergström brunkar bra på topp, men är inte direkt klinisk i sina avslut. Dessutom verkar det som att backen Björkander, väldigt bra den här säsongen, är nära att bli såld. I skrivande stund osäkert om han är med, men skulle gissa att han inte är det och i så fall är det ett stort avbräck.

Jag tror det framför allt är på hemmaplan Mjällby ska ta sina poäng. Gått 0-2-3 på bortaplan hittills den här säsongen. Här tror jag ett pånyttfött Blåvitt bara är för tunga och att det blir hemmaseger till slut.

1/2-0?

Ett intressant sidospel är att Mjällby vinner "hörnmatchen" till 2.90 på Betsson eller Nordicbet. Betydligt (30-40 pktr) högre än vad andra bolag erbjuder i skrivande stund. Mjällby snittar flest hörnor i serien per match (6,23). Vunnit "hörnmatchen" i majoriteten av omgångarna och blir det som jag tror kommer de spendera en viss del av matchen i underläge, vilket brukar öppna för bollinnehav, anfallsspel och fler hörnor. Ska inte skriva en novell om det här spelet, men jag tror helt klart de vinner hörnmatchen oftare än vad oddsen (2.90) säger.


Bästa Spelbolagen med Svensk Licens:
bet365 | Unibet | LeoVegas | Casumo | Nordicbet | SpeedyBet | 888sport | Betsafe
  IFK Göteborg - Mjällby
Spela på Speltips IFK Göteborg - Mjällby
Polsater - 17 Juli 2021 - 16:31
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Allan - 2021-07-18 16:48

1/2-1/2 ?


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  PSG - Man City
Fotboll - Champions League - City ö 12,5 skott
1.83
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
21:00  Benfica - Barcelona
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
2.05
19:00  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Livestreaming