SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Kamratmöte i Göteborg väntar på måndagen.
Mitt speltips: Kryss i halvtid.
Odds 2.25 hos bet365 .

Fjärdeplacerade Peking mot elfteplacerade Blåvitt. Skiljer tio poäng mellan lagen inför den här omgången.

Det är två lite stukade och formsvaga lag som drabbar samman här. Sedan Levi sköt i stolpen vid 1-1-läge sent i matchen mot MFF har det mesta gått neråt för deras del. Nu har de en seger senaste sju matcherna - ingen dålig förvandling för ett lag som vissa ville ge guldet för tre-fyra veckor sedan. En stor skillnad mot hur laget såg ut tidigare under säsongen är att de offensiva nyckelspelarna Thern, Haksabanovic och Nyman ser betydligt sämre ut än tidigare.

Gjorde en rätt okej match mot Bajen senast, men tyvärr släppte de in 1-2 i matchens sista spark. Tungt att ta med sig det in i den här matchen bara tre dagar senare.

Blåvitt kryssar sig fram genom den här serien. Hade det inte varit för cupguldet och att AIK stulit "storklubb i kris"-rubrikerna hade det nog stormat mer om klubben. Men de spelar åtminstone bra långa stunder, men lider av att de saknar en vass striker nu när Söder är borta. Att även Kharaishvili är skadad gör att lagets två poänggörare/matchvinnare saknas. Hade dessa spelat är jag övertygad om att laget omvandlat ett par av kryssmatcherna till segrar. Svårt att vinna när man sällan gör fler än ett mål per match.

Oddsmarknaden väntar sig en målrik match här. Klar favorit på över 2,5 mål i skrivande stund. Jag är inte helt övertygad om att det blir så:
- Norrköpings formsvaga offensiv mot Blåvitts skadedrabbade dito.
- Två formsvaga lag som behöver poäng, men som framför allt inte vill förlora här.

Jag tror att framför allt första halvlek kan bli en försiktig historia. Tror bägge lagen har rätt så stor respekt för varandra och att de ogärna vill åka på första målet. Var lite inne på att spela att det står 0-0 i halvtid, men väljer det här spelet i stället då det inte är helt osannolikt med ett 1-1-resultat efter 45 också. Jag tror hursomhelst att det blir jämnt med rätt få målchanser och lågt tempo här, åtminstone inledningsvis. Kryss i halvtid känns därför mycket bra till det här oddset hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip