Kamratmöte i Göteborg väntas på måndagen.
Mitt speltips: Över 2,5 mål i matchen. Bethard , FastBet eler bet365 .

Två lag som inte varit så målglada hittills. Tillsammans har de haft över 2,5 mål i bara nio av 24 matcher. Men jag tror ändå på mål här. Vi har att göra med två lag som knappast kan vara nöjda med sina tabellpositioner. Peking ligger sexa och Blåvitt åtta, skiljer två poäng mellan lagen. De har ett par poäng upp till lagen ovanför som ligger på europabiljettplatserna. Kan inte prata om måstematcher innan halva serien ens spelat, men jag tror båda lagen verkligen vill vinna här för att haka på i det racet.

Blåvitt är lite mer framåtlutat nu sedan Stahre tog över. Går framåt lite mer än tidigare och anfallsuppsättningen med Berg, Sigthorsson, Sana och två rätt offensiva wingbacks i Wendt/Jallow är rätt så bra. Kommer från en bedrövlig insats mot Varberg när de knappt skapade någonting på hela matchen. Tror det var lite av ett olycksfall, sett bättre ut innan dess. Bör vara extremt revanschsugna nu. Bakåt ser det sådär ut. Mittbackarna är inte de snabbaste och i Stahres system blir de stundtlas exponerade för situationer de inte är bekväma med. Tror att en sån som Adegbenro (mycket bra mot Bajen senast) kommer lyckas skapa sina lägen.

Norrköping kommer från en extremt svängig match mot Bajen. Totalt 5.36 i expected goals enligt statistiktjänsten jag använder. 2-1 till Bajen var åtminstone något mål för lite sett till alla målchanser i matchen. Positivt var som sagt Adegbenros insats, dessutom hoppade Levi in och såg rätt vass ut direkt. Den här matchen lär dock komma för tidigt för Totte Nyman, men han har ju saknats hela säsongen. Bakåt är jag inte så imponerad av Norrköping, som släppt in en del mål och även överpresterat gentemot kvalitén på målchanserna de släppt till.

Så jag tror på bra chans för bägge lagen att näta här. Tror inte det landar på 1-1 heller med tanke på att bägge lagen vill upp i tabellen, inget av lagen är nog nöjda med en poäng här. Överspelet känns därför bra här i en match där jag har svårt att peka ut en vinnare. 1-2, 2-1 eller något sånt resultat känns troligt.

Speltips: Över 2,5 mål.

This is the stats tab
This is the post tip