Intressant match på lördagskvällen när Sirius gästar IFK Göteborg.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek.
2.35 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

Jag tror det här blir en riktigt sevärd match med full fart framåt från minut ett.
Blåvitt ligger sexa i tabellen och har minihugg på Europaplatserna. Ska dock mycket till och de måste i stort sett gå rent för att ha en chans. Såklart full motivation så länge det finns en liten möjlighet och även om den försvinner tror jag Blåvitt gärna ser till att försöka hamna före Häcken.

Sett riktigt fina ut offensivt en längre tid med Söder, Aiesh, Söder m.fl. Saknar visserligen Kharaishvili här på grund av avstängning, vilket är ett offensivt avbräck. Borde dock kunna hantera det hyggligt. Känslan är att IFK:s offensiv är bättre nu än när säsongen började.

Det samma kanske inte går att säga om defensiven. Jag tycker Starfelt alltämt saknas, vilket kanske visade sig en del senast mot Hammarby (6-2-förlust).

Sirius tog en blytung seger mot Falkenberg senast. Hade Falken vunnit hade lagen legat på samma poängantal, nu är Sirius sex pinnar före. Med stor sannolikhet var det kontraktet som säkrades. Därför tror jag att Sirius kommer till den här matchen med en mer offensiv approach. Hade de legat skrynkligt till hade prio förmodligen varit att försöka hålla 0-0, nu lär de spela med mer offensiv ambition. Rydström och Jelezak vill helst spela en passningsorienterad fotboll där laget skapar chansar av egen förmåga. Kanske blvit lite avkall på det i jakten på nytt allsvenskt kontrakt, men nu ser det som sagt bättre ut i tabellen.

Defensivt har Sirius sett rätt svaga ut en stor del av säsongen. Bara två lag har släppt in fler mål. Från augusti och framåt har Sirius släppt in 15 mål på 6 matcher.

Överspel på totalt antal mål är nedtryckt till runt 1.55-1.60 i skrivande stund. Föredrar därför att spela över 1,5 mål i första halvlek till betydligt mer lockande odds. Ser framför mig en match med böljande och öppet spel från minut ett mellan två lag som verkligen "går" för det.

Speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. 2.35 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip