Cupgruppspelet rundas av i helgen, en av de mest intressanta matcherna är IFK Göteborg-Sirius.
Mitt speltips: Över 1,5 mål i första halvlek. Finns till fint odds hos bet365 .

Blåvitt vinner grupen om de inte förlorar. Sirius vinner gruppen om dem vinner, så länge inte Västerås äter upp målskillnaden.

1 IFK Göteborg 2 2 0 0 4-0 6
2 Sirius 2 1 0 1 8-4 3
3 Västerås SK 2 1 0 1 3-2 3
4 Sollentuna 2 0 0 2 1-10 0

För Blåvitts del är det hemmamatch på Valhalla. Seger gör dessutom att de mest troligt får hemmaplansfördel i kvartsfinalen. Så klart de kommer att bjuda upp och "gå" för det här. Kommer såklart inte parkera bussen. Har en spännande offensiv med Söder, Karashvili, Sana, och Aiesh. Rätt så offensivt balanserat med ytterbackar som vill framåt. Samtidigt känns väl backlinjen inte som en av de stabilaste i ligan just nu - Calisir och da Graca är väl max ett okej allsvenskt mittbackspar i min bok. Blåvitt är bättre framåt än bakåt i min bok.

Svänger om Sirius. 8-1 i första matchen mot Sollentuna följdes upp med 0-3 hemma mot Västerås. Inget smickrande resultat såklart. Vill nog spela något form av 4-1-4-1-system där mittfältet känns rätt offensivt balanserat. Tycker inte de har den där utpräglade bollvinnartypen som bara ska städa och försöka förstöra för motståndaren (räknar inte Busch-Thor dit). Tycker i stället de har en del fina bollspelare där. Senast fick också Igboananike speltid - han kanske är redo för start här? Defensiven med Ceesay, Björkström m.fl. känns klart begränsad och jag tror Sirius kommer släppa in rätt många mål den här säsongen.

Gillar förutsättningarna för den här matchen och ser en händelserik historia framför mig. Kan se Sirius verkligen bjuda upp från start mot ett Blåvitt som också vill framåt. Tycker det här oddset känns väl högt i en match där jag lätt kan se fyra+ mål. Ett mål åt något håll kan verkligen sätta fart på det här och 2.50 på att vi får se nätrassel minst två gånger första 45 är taget!

This is the stats tab
This is the post tip