IFK Göteborg såg ut att närma sig toppstriden men när laget ställdes på prov mot tuffare motstånd som Hammarby och Kalmar blev det två förluster. Tycker dock att Blåvitt gör två riktigt bra matcher och ska väl ha med sig poäng från båda matcherna. I veckan har även två startspelare i form av Kevin Yakob och Alexander Jallow valt att skriva på för andra klubbar. Således är det inte mycket bredd kvar i IFK Göteborg vid nya skador eller avstängningar. Till denna match lär Salomonsson och Norlin gå in från start gentemot senast mot Kalmar.

Sirius har långt upp till toppen men också långt ner till botten. De kan spela avslappnat och enbart fokusera på att utveckla sitt spel och ge chansen till andra spelare. Än så länge har Tashreeq Matthews knappt fått någon speltid alls, det börjar nog bli dags att ge honom chansen. Senaste matchen stod Sirius upp länge mot Häcken men på övertid kunde Jeremejeff sätta avgörandet för Häcken. Inte nog med det sena avgörandet så fick även Kapten Björkström och nyförvärvet Daniel Stensson gula kort och är därmed avstängda i denna match. Två viktiga kuggar som säkerligen lär märkas i spelet.
______

IFK Göteborg vill studsa tillbaka så snabbt som möjligt efter de två förlusterna och viljan lär vara betydligt större än hos gästerna. Får Blåvitt bara till samma prestationer som de senaste matcherna så ska man ha god chans att ta en trea mot Sirius. Marcus Berg lär ha ställt in siktet bättre nu och då blir det seger.

Spel: IFK Göteborg vinner matchen till 1.80 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip